USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Politika

İmamoğlu prodüksiyon: AK Parti'yi set kurmakla suçlayan CHP fena yakalandı

AK Parti'nin bozuk yolcu otobüsü filmi çekmek için set oluşturduğu yalanını ortaya atan CHP'nin, İstanbul reklam filmindeki Halk Ekmek kuyruğu sahnesi için oyuncu tutup set kurduğu ortaya çıktı.

İmamoğlu prodüksiyon: AK Parti'yi set kurmakla suçlayan CHP fena yakalandı
17-01-2024 18:38
Google News

CHP'li ÖZETİ| İBB büyük bir şovla açmıştı... Hadımköy'deki Halk Ekmek Fabrikası fiyaskosu ortaya çıktı

GALERİNİN DEVAMI <p>AK Parti döneminde başlatılan ekmek üretim tesisi projesini üç yıl <a href=sonra tamamlayabilen CHP'li İBB yönetiminin büyük bir şovla açtığı Hadımköy'deki Halk Ekmek farikası ile ilgili çarpıcı bir gerçek ortaya çıktı.

"><p>AK Parti İBB <a href=Grup Sözcüsü Murat Türkyılmaz sosyal medyadan paylaştığı videoda CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun da katıldığı Hadımköy'deki ‘Ahmet İsvan Halk Ekmek’ fabrikası gerçeğini anlattı.

"><p>İşte Murat Türkyılmaz'ın açıklamaları;</p><p>Hatırlarsanız bir vakitler halk ekmek kuyrukları vardı. Artık yok. Yani sizin tezlerinize göre o <a href=zaman öyle söylemiştiniz. Ekonomik sorunlar nedeniyle halk ekmek kuyruklarında bekliyorlardı. O tezi kabul edersek ekonomi o zaman bugün düzeldi, öyle mi değerlendirelim

"><p>O dönem maalesef siz ekmek <a href=gibi kutsal bir değer üzerinden siyaset yaptınız.Ekmeğin siyaseti olur mu? Yaptınız.

2018 yılında CHP'nin iç borçlanma talebine ben, Doğan bey ve Tarık bey de o zaman meclis üyesiydik. Arkadaşlarımız Hadımköy'deki ekmek fabrikasının iç borçlanmasına "Hayır" demişlerdi. Biz burada oy çokluğu ile o iç borçlanmayı geçirmiştik.

"><p>Biliyorsunuz Temmuz ayında Halk Ekmek Fabrikasına Kemal Kılıçdaroğlu'nun katılımıyla bir açılış töreni düzenlendi. </p><p>Hatta orada ekmeklerini böldüler, yediler. </p><p>Birinci sorum; Bu kadar zamandır Halk Ekmek Fabrikası <a href=neden ekmek üretmiyor. hadi üretiyorsanız, ne kadar ekmek dağıttınız. Bu soruları cevaplarsanız iyi olur.

"><p>Çünkü o dönem halk ekmek kuyrukları üzerinden hakikaten ciddi üzücü bir istismar süreci devam etti. Kuyruklar yok. Size bir de yetki vermiştik Halk Ekmek büfelerinin açılmasıyla ilgili. O yetkiye istinaden <a href=kaç tane büfe açtınız.

"><p>Bu arada o Halk Ekmek fabrikasındaki 310 <a href=milyon finansman da bizim dönemimizde gerçekleştirilmişti. Ona rağmen arkadaşlar 3 yıl boyunca bitirememişti.

"><p>Şuan ise ekmek üretmeyen bir fabrikadan bahsediyoruz. </p>

İstanbul'daki otobüs arızaları gündemdeyken, bir film setinde İETT otobüsünün kullanılması gündeme gelmişti. İBB, otobüsün AK Parti'nin reklam filmi için görevine gitmediğini iddia etmişti. CHP yandaşları da AK Parti'yi kurgu yapmakla suçlamıştı. Ancak AK Parti, "set kurup bozuk otobüs filmi çekildi" iddialarını yalanlamıştı. 

İETT rezaletine 'kurgu' yalanı perdesi... Algı operasyonu ellerinde patladıİETT rezaletine 'kurgu' yalanı perdesi... Algı operasyonu ellerinde patladı

İkinci Fazilet Durağı olarak kayıtlara geçen algı operasyonu sonrası dikkat çeken bir gelişme yaşandı. 

İMAMOĞLU PRODÜKSİYON: OYUNCU TUTUP EKMEK KUYRUĞU OLUŞTURMUŞLAR

İBB'nin paylaştığı reklam filminde Halk Ekmek büfesi önünde kuyruk olduğu ve CHP'nin bu kuyrukları bitirdiği öne sürüldü. Kuyruk sahnesinin, onlarca oyuncu tutarak çekildiği öğrenildi. 

İBB'nin Halk Ekmek fiyaskosu sürüyor... 110 milyon euroluk fabrika hala ekmek üretemiyorİBB'nin Halk Ekmek fiyaskosu sürüyor... 110 milyon euroluk fabrika hala ekmek üretemiyor

CHP'li İBB, üretim yapmayan Halk Ekmek fabrikasının pencerelerini perdeyle kapatmıştı.

CHP, HALK EKMEK FABRİKASINA KİLİT VURMUŞTU

Eski CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu tarafından açılışı yapılan, Halk Ekmek Fabrika'sının üretim yapmadığı ortaya çıkmıştı. 

Fabrikadaki makinelerin naylon brandalarla kaplı olduğuna dair görüntülerin sosyal medyada paylaşılmasından sonra İBB yönetimi penceleri perdeyle kapattırmıştı. 

Fabrikanın açılışa özel sadece 3 gün çalıştırıldığı haberi de medyada yer almıştı. 


Editor : Şerif SENCER
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TEKNOLOJİ TÜMÜ
Alzheimer’ın Semptomlardan Bile Önce Tespit Edilmesini Sağlayacak Yöntem
Alzheimer’ın Semptomlardan Bile Önce Tespit Edilmesini Sağlayacak Yöntem

Bilim insanları, bir mikroRNA molekülü yoluyla Alzheimer’ın erkenden tespit edilebileceğini ortaya çıkardı. Yöntem, daha hastalığın semptomları ortaya çıkmadan önce bile tanımlanmasını sağlıyor.

ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
TAKIMOPuanAV.
1Galatasaray3799+64
2Fenerbahçe3796+62
3Trabzonspor3764+17
4Başakşehir FK3758+10
5Beşiktaş3756+6
6Kasımpaşa3753-4
7Alanyaspor3751+3
8Sivasspor3751-8
9Çaykur Rizespor3750-8
10Antalyaspor3748-5
11Adana Demirspor3744-3
12Samsunspor3743-8
13Kayserispor3742-12
14Gaziantep FK3741-8
15Konyaspor3741-11
16MKE Ankaragücü3740-4
17Hatayspor3738-9
18Fatih Karagümrük3737-5
19Pendikspor3737-30
20İstanbulspor3716-47
ANKET TÜMÜ
Yerel Seçimlerde Hangi Partiyi Güçlü Buluyorsunuz?
NAMAZ VAKİTLERİ
Gazete Manşetleri
Yol Durumu