USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Politika

İmamoğlu ile tokalaşmayan Kaftancıoğlu'ndan açıklama geldi

CHP'nin 3 Aralık günü gerçekleştirdiği 'İkinci Yüzyıla Çağrı' programında, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu ile tokalaşmayan CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu, konu hakkında açıklama yaptı.

İmamoğlu ile tokalaşmayan Kaftancıoğlu'ndan açıklama geldi
05-12-2022 17:01
Google News

CHP ÖZETİ| İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancığlu, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu ile tokalaşmamasıyla ilgili açıklama yaptı.

Aralarında gerginlik yaşandığı iddia edilen İmamoğlu ile Kaftancıoğlu'nun, CHP'nin 3 Aralık günü gerçekleştirdiği 'İkinci Yüzyıla Çağrı' programında tokalaşmaması dikkat çekmişti.

YİNE YALANLADI

İsmail Saymaz'a konuşan Kaftancıoğlu, konuya açıklık getirdi. Kaftancıoğlu, "Allah aşkına, tokalaşmamak ne demek! Benim tarafımdan öyle bir şey asla olmaz" açıklaması yaptı.

Kaftancıoğlu, açıklamasına şöyle devam etti:

'Genel Başkan'ın konuşması bitince ‘Çıkalım’ diye düşüncemi söyledim. Selvi Hanım sendeledi. Benim aklım Selvi Hanım'daydı. Altan Öymen’e bir şeyler söyledim. Ardından Ekrem Başkan ve Haydar Akar’la selamlaştık. Engin Altay’la da tokalaşmadım. Sırada Engin Özkoç vardı. Özkoç, Genel Başkanla ve benimle tokalaşınca sonrakilerle tokalaşarak devam ettik.'"

Kaftancıoğlu, İmamoğlu hakkında söylediği iddia edilen, "Aptal, şizofren, müteahhit kafalı" sözlerini de yalanlamıştı. 


Editor : Şerif SENCER
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TEKNOLOJİ TÜMÜ
Reklamlı Netflix Abone Sayısı [Güncel]
Reklamlı Netflix Abone Sayısı [Güncel]

Netflix, sadece belli ülkelerde sunulan reklamlı abonelik sistemiyle ilgili veriler paylaştı. Abone sayısının 1 yılda milyonlarca artarak 8'e katlandığı görüldü.

ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
Yerel Seçimlerde Hangi Partiyi Güçlü Buluyorsunuz?
NAMAZ VAKİTLERİ
Gazete Manşetleri
Yol Durumu