USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

İlk sinyal verildi! Erdoğan yeni müjdeleri orada açıklayacak

Haber7 Yayın Koordinatörü İbrahim Günay'ın konuğu olan AK Parti Kayseri Milletvekili ve İstanbul 2. Bölge Milletvekili adayı İsmail Emrah Karayel, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın büyük İstanbul mitinginde yeni müjdeler açıklayabileceğini söyledi.

İlk sinyal verildi! Erdoğan yeni müjdeleri orada açıklayacak
04-05-2023 19:38
Google News

  ÖZETİ|  Haber7-Özel

Türkiye'nin gelecek yüzyıldaki yolunu belirleyecek olan 14 Mayıs cumhurbaşkanı ve milletvekili seçimlerine 10 gün kaldı. 14 Mayıs seçimleri kapsamında çalışmalarını hızlandıran AK Parti Kayseri Milletvekili ve İstanbul 2. Bölge Milletvekili adayı İsmail Emrah Karayel Haber7 stüdyolarına konuk oldu. Haber7 Yayın Koordinatörü İbrahim Günay'ın sorularını cevaplayan Karayel, seçim çalışmalarına ve muhalefetin vaatlerine değinirken, İstanbul mitingiyle ilgili bir detayı ilk kez Haber7 aracılığıyla duyurdu.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın 7 Mayıs'ta Atatürk Millet Bahçesi'nde gerçekleştireceği büyük İstanbul mitinge ilişkin açıklamalarda bulunan Karayel, bu mitinge milyonların katılacağını belirterek yeni rekor kırılacağını söyledi. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın İstanbul'da yapacağı konuşmaya yönelik ön bilgileri aktaran Karayel, "Cumhurbaşkanımızın oradaki konuşmasında ben yine güzel müjdeler vereceğini tahmin ediyorum. Çünkü İstanbul mitinginde şimdiye kadar hep öyle yaptı. Burada da milletimizin beğeniyle karşılayacağı müjdeler olacağını düşünüyorum." ifadelerini kullandı. 

İşte Karayel ile gerçekleştirilen röportajımız;

"İSTANBUL'DA EN ÇOK ULAŞIM KONUSUNDA ŞİKAYET GELİYOR"

İstanbul'da saha çalışmaları nasıl gidiyor? Vatandaşın sizden beklentisi ne? En fazla şikayet ettikleri konu nelerdir?

Teşekkür ediyorum öncelikle bir arada olduğumuz için. Burada sizinle olmak çok güzel. Haber7 bizim için çok kıymetli, Haber7'de olmakta çok kıymetli. Biz Kayseri'deyken burada olma fırsatını çok bulamıyorduk. İstanbul'da olunca bu röportajın kıymetini bir kez daha ifade ederek başlayayım.

Sahada elhamdülillah çalışmalar iyi gidiyor. Vatandaşımızın bize teveccühü son derece yüksek. Hem milletvekilliğinde hem cumhurbaşkanlığında bize teveccühünü ifade ediyorlar. Özellikle cumhurbaşkanımızın son 15 gündür yaptığı açılışlarda ve açılışlarda verdiği müjdeler sahada çok büyük karşılık buluyor. Özellikle bunu ifade edeyim. İnşallah bunun sandığa karşılığı da olumlu olarak yansıyacak. Buna da inanıyoruz.
Şikayetlerden bahsettiniz. Şikayetlerde İstanbul 2. Bölge biliyorsunuz 12 tane ilçeden oluşuyor. Bu ilçeleri dolaştığımızda özellikle AK Parti belediyesi olan yerlerde belediyecilikle ilgili şikayetlerle neredeyse karşılaşmıyoruz. Karşılaştığımız sorunların çoğu aslında büyükşehir belediyesiyle ilgili hususlar. Büyükşehirin yetkisinde olan caddelerin asfaltının yenilenmemesi, oraların bakımının az olması, İSKİ'nin kendi yapması gereken işleri yapmaması. Buralarda büyükşehirin yapması gereken işleri bile ilçe belediyelerimizin sadece vatandaşımızın mağdur olmaması için İSKİ'nin işlerini bile yaptığını görüyoruz.