USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Hulk'tan Vitor Pereira'ya çarpıcı sözler: Davranışlarında sorun vardı

Brezilyalı futbolcu Hulk, Fenerbahçe'nin eski teknik direktörü Vitor Pereira hakkında gündem olacak açıklamalarda bulundu. Hulk, Portekizli çalıştırıcı için Bence davranışlarında bir sorun vardı. İşler iyi gitmediği zaman davranışları hayal kırıklığı yarattı ifadeleri

Hulk'tan Vitor Pereira'ya çarpıcı sözler: Davranışlarında sorun vardı
24-07-2022 09:34
Google News

Brezilya’da ÖZETİ| Atletico Mineiro forması giyen Brezilyalı futbolcu Hulk, daha önce beraber çalıştığı teknik direktör Vitor Pereira hakkında sert ifadeler kullandı.

Corinthians Teknik Direktörü Vitor Pereira ile Porto ve Çin’de birlikte çalışan Hulk, Portekizli teknik direktörün çalıştırdığı iki kulüpte de kaptanlık görevini üstlenmişti.

Portekiz basınına röportaj veren Hulk, Pereira ile hiçbir bağının kalmadığını belirterek ikili ilişkilere dair tecrübeli teknik direktörü eleştiren şu sözleri kullandı:

"Periera bana Porto’da koçluk yaptı ve kaptandım. Aynı şey Çin’de de oldu ve çok iyi günler geçti. Ona her zaman saygı duydum. Hayatında en iyisini diliyorum. Ama o, ilişkimizin sonuna doğru farklı davranmaya başladı. Bazı konularda bana karşı haklı olduğunu düşünüyordu.

"İŞLER İYİ GİTMEDİĞİ ZAMAN…"

"Bence davranışlarında bir sorun vardı. İşler iyi gitmediği zaman davranışları hayal kırıklığı yarattı. Yardım etmek için her şeyi yaptım. Ona karşı kin beslemiyorum ama artık iletişimimiz yok. Ona ve ailesine iyi şanslar diliyorum ama benim arkadaş çevremin bir parçası değil."

İKİLİNİN ARASINDA NE GEÇTİ?

Vitor Pereira, 2020 yılında Shanghai SIPG'yi çalıştırırken, bir maçta Hulk'u oyundan almış ve Brezilyalı futbolcu bu karardan memnun olmamıştı. Oyundan erken alındığı için Hulk şikayetlerde de bulunmuştu. Bunun üzerine Portekizli teknik adam, yıldız futbolcuyu sezonun geri kalanında oynatmamıştı.


www.idrak34.com
Editor : Şerif SENCER
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TEKNOLOJİ TÜMÜ
Eşsiz Tesla Roadster RR Prototipi Satışa Çıktı
Eşsiz Tesla Roadster RR Prototipi Satışa Çıktı

Tesla'nın asla satışa çıkmamış olan Tesla Roadster RR prototipi satışa çıkıyor. Araç pek çok açıdan da eşsiz.

ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
Yerel Seçimlerde Hangi Partiyi Güçlü Buluyorsunuz?
NAMAZ VAKİTLERİ
Gazete Manşetleri
Yol Durumu