USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Politika

HÜDA PAR’dan CHP'li Özgür Özel'e tehdit: Korkunun ecele faydası yok

Terör örgütü Hizbullah’a yakınlığıyla bilinen ve seçimlerde Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı destekleme kararı alan HÜDA PAR’ın GİK üyesi Şeyhmus Tanrıkulu, geçtiğimiz günlerde muhalefeti hedef alarak “15 Mayıs sonun başlangıcı olacak” dedi. Tanrıkulu, önceki gün de ya

HÜDA PAR’dan CHP'li Özgür Özel'e tehdit: Korkunun ecele faydası yok
08-04-2023 06:02
Google News

CHP’li ÖZETİ| Özgür Özel, 5 Nisan’da düzenlediği TBMM basın toplantısında Tanrıkulu’nun sözlerini anımsatarak, “Hâlâ masum göstermeye çalışanlar var. Meclis’e sokacaklar, Gaffar Okan’ın kemiklerini sızlatacaklar” dedi.

Özel’in açıklamalarına HÜDA PAR’dan yanıt geldi. Tanrıkulu, Diyarbakır il başkanlığında düzenlediği basın toplantısında Özel’i hedef aldı. Sözlerinin tehdit değil tespit olduğunu savunan Tanrıkulu, “Sözümün İslam düşmanlarının tepkisini çekeceğini biliyordum. Ancak biri var ki herkesten önce üzerine alınıp, ‘sonun başlangıcı’ sözümü tehdit olarak lanse etti” dedi.

Özel’e seslenen Tanrıkulu, “Korkunun ecele faydası yok. Maddi ve manevi değerlerimize savaş açan, sapkınlıkları destekleyen kim varsa hepsi için 15 Mayıs ‘sonun başlangıcı’ olacaktır” ifadelerini kullandı. Tanrıkulu, Gaffar Okkan iddialarıyla ilgili olarak, “Elimize üniformalı veya üniformasız hiçbir masumun kanı bulaşmamıştır. Boşuna bizi teröre yakıştırmaya çalışmayın. Konuşma hakkınız yoktur” ifadesini kullandı.


Editor : Şerif SENCER
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TEKNOLOJİ TÜMÜ
Güçlü İnternet Bağlantısı İçin Wi-Fi Sinyal Güçlendiricileri
Güçlü İnternet Bağlantısı İçin Wi-Fi Sinyal Güçlendiricileri

Evinizin ya da ofisinizin her köşesinde güçlü internet bağlantısı sağlayan Wi-Fi sinyal güçlendiriciler ile internet bağlantısında yaşanan sorunlara elveda diyoruz! Listemizde her bütçeye uygun Wi-Fi sinyal güçlendiricileri bulabilirsiniz.

ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
Yerel Seçimlerde Hangi Partiyi Güçlü Buluyorsunuz?
NAMAZ VAKİTLERİ
Gazete Manşetleri
Yol Durumu