USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Teknoloji

How I Met Your Mother’daki Marshall Hakkında Bilgiler

Final yapmasının üzerinden yıllar geçmesine rağmen hala pek çok hayranı bulunan komedi dizisi How I Met Your Mother’daki en sevilen karakterlerden bir tanesi olan ve başarılı oyuncu Jason Segel tarafından canlandırılan Marshall Eriksen’ın benzersiz özelliklerini tekrar hatırlaya

How I Met Your Mother’daki Marshall Hakkında Bilgiler
08-12-2022 20:18
Google News

Yan ÖZETİ| hikayesinin anlatıldığı How I Met Your Father ile yeniden gündeme gelen How I Met Your Mother dizisi, 2005 - 2014 yılları arasında yayınlanan bir komedi dizisidir. Bugün Disney Plus üzerinden tüm bölümlerini izleyebileceğiniz How I Met Your Mother dizisinde ana karakter Ted Mosby’nin çocuklarına annesiyle nasıl tanıştığını anlatmasını uzun ve keyifli bir maratonda izledik.

How I Met Your Mother dizisinde Ted Mosby’nin en yakın arkadaşları olan Marshall Eriksen, Lily Aldrin, Barney Stinson, Robin Scherbatsky arasından pek çok izleyicinin favori karakteri başarılı oyuncu Jason Segel tarafından canlandırılan Marshall olmuştur. Kendine has özellikleri ile izleyenlerin hem yüreğini ısıtan hem de kahkahalara boğan Marshall Eriksen karakteri hakkındaki ilginç bilgilere yakından bakalım ve tekrar tekrar gülümseyelim. 

How I Met Your Mother’daki Marshall Eriksen hakkında ilginç bilgiler:

Marshall Eriksen karakteri aslında gerçek bir kişiden ilham alınarak yaratıldı.Marshall aslında dizideki en garip karakterlerden bir tanesi.Dizi boyunca sayısız takma isim aldı.Marshall gerçek bir spor tutkunu.Hikaye derinleştikçe Marshall’ın farklı yaşlarını farklı oyuncular oynadı.Aşk demek, Marshall Eriksen demek.Marshall Eriksen, dizideki saf sevgiyi sembolize ediyor.Jason Segel gerçekten de ailenin en kısası.Marshall saçlarını kaybetti ama hayalini de gerçekleştirdi.

Marshall Eriksen karakteri aslında gerçek bir kişiden ilham alınarak yaratıldı:

Craig Thomas

Jason Segel ile benzersiz bir figür haline dönüşen Marshall Eriksen karakterini izlerken bazen bu kadar da olmaz demiş olabilirsiniz ama olur, çünkü Marshall Eriksen karakteri aslında gerçek bir kişiden ilham alınarak yaratıldı. Üstelik bu kişi dizinin yazar, yönetmen ve yapımcılarından olan Craig Thomas’ın ta kendisidir. Daha da ilginci, Marshall Eriksen’ın biricik aşkı Lily Aldrin karakteri de Craig Thomas’ın eşi Rebecca Alson-Milkman’ndan ilham alınarak yaratılmıştır. Yani karakterlerin aralarındaki aşk tam tam anlamıyla gerçek.

Marshall aslında dizideki en garip karakterlerden bir tanesi: