USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Teknoloji

Her Türden İndirimli Kitap Tavsiyesi

Kitaplığınızda mutlaka olmasını isteyeceğiniz, indirime girmişken kaçırmadan alabileceğiniz onlarca kitap tavsiyesi bu listede.

Her Türden İndirimli Kitap Tavsiyesi
30-03-2023 15:38
Google News

Sıkı ÖZETİ| bir okuyucuysanız ve kitaplığınızda yeni kitaplara her zaman yer varsa, sizin için harika bir liste hazırladık. Listemizde farklı türlerden onlarca kitap var ve hepsinin ortak noktası, indirimde olmaları!

Haftalık olarak güncellenecek bu listede bu hafta Amazon Prime Bahar Fırsatları kapsamında 300 TL ve üzeri alışverişlerinizde indirim fırsatıyla satışta olan kitaplar var.

Not: Bahar Fırsatları kampanyası 27 Mart - 3 Nisan tarihleri arasında yalnızca Amazon Prime üyeleri için geçerli. 4-10 Nisan arasında ise herkes faydalanabilecek. Eğer henüz Amazon Prime üyesi olmadıysanız, buraya tıklayarak üye olabilirsiniz.

İndirimdeyken sepetinize eklemek isteyeceğiniz, farklı türlerden kitap tavsiyeleri

Türk ve Dünya klasikleri & modern klasikler

indirimli klasikler

Bu kategoride yer alan kitapların tamamı, okumayanlarımızın bile adını mutlaka duymuş olduğu; Türk ve Dünya klasikleri arasına girmiş ya da modern klasikler olarak adını yazdırmış kitaplardan oluşuyor. Listede yer alan kitaplar arasından okumadıklarınız varsa, hazır indirimdeyken alıp okuma listenize eklemenizi tavsiye ederim.

Japon Klasikleri Seti 1 (Yeni Bir Hamlet, Büyücü ve Diğer Gotik Öyküler, Yağmur ve Ay Öyküleri, Gölgeye Övgü, Öğrenci Kız)Pat Barker - Kızların SuskunluğuJ. M. Coetzee - Barbarları BeklerkenHermann Hesse - SiddharthaJose Saramago - KörlükJose Saramago - Ölüm Bir Varmış Bir YokmuşGabriel Garcia Marquez - Kolera Günlerinde AşkWilliam Golding - Sineklerin TanrısıJohn Fowles - KoleksiyoncuJohn Fowles - BüyücüJenny Erpenbeck - Bütün Günlerin AkşamıPaul Auster - LeviathanGoethe - FaustUmberto Eco - Foucault SarkacıJean-Paul Sartre - Özgürlük Yolları I: Akıl ÇağıHaruki Murakami - Rüzgarın Şarkısını DinleHaruki Murakami - İmkansızın ŞarkısıHaruki Murakami - Sahilde KafkaKemal Tahir - Rahmet Yolları KestiOrhan Kemal - Sokaklardan Bir Kızİhsan Oktay Anar - Tiamat

Bilim ve teknoloji kitapları

indirimli bilim kitapları

Bilime ve teknolojiye dair ufuk genişleten bilgilere ulaşabileceğiniz; bu alanlarda kültürünüzü katlayacak kitaplar arıyorsanız, aşağıdaki liste tam da size göre. Listede evrenden insan biyolojisine, oyun yapımından beynimizin gizemlerine farklı konuları ele alan kitaplar var.

David Eagleman & Anthony Brandt - Oluşturıcı Tür: Fikirler Dünyayı Nasıl Yeniden Oluşturuyor?David Eagleman - Canlı Devre: Durmaksızın Değişen Beynin İçyüzüDavid Eagleman - İncognito: Beynin Gizli HayatıStephen Hawking & Roger Penrose - Zamanın ve Uzayın Doğası: İçinde Yaşadığımız Evrenin GerçekliğiStephen Hawking - Zamanın Kısa TarihiCarl Sagan - Soluk Mavi Nokta: İnsanın Uzaydaki Geleceğine Bir BakışCarl Sagan - Kozmos: Evrenin ve Yaşamın SırlarıCharles Darwin - Türlerin KökeniMerlin Sheldrake - Saklı DünyaKan Ter ve Pikseller: Video Oyun Yapımcılığının Arkasındaki Çalkantılı ve Zafer Dolu HikayelerMark Miodownik - Eşyanın Tabiatı: Üstüne Dünya Kurduğumuz Malzemelerin Olağanüstü Öyküleri

Bilim kurgu, fantasik, distopya

indirimli bilim kurgu kitapları

Bilim kurgu romanları, fantastik eserler ve distopya klasikleri... Listenin bu kısmında yer alan tüm kitaplar, türlerinin en iyileri arasında. Asimov'dan Tolkien'e geniş bir aralıkta pek çok yazarın kitaplarına ulaşabileceğiniz liste; bilim kurgu, distopya ve fantastik edebiyat severlerin mutlaka göz atması gereken türden.

Chuck Palahnuik - Gösteri PeygamberiRichard Matheson - Ben, EfsaneBoris Strugatski - Kıyamete Bir Milyar YılWalter Tevis - Dünyaya Düşen AdamDouglas Adams - Hayat, Evren ve Her ŞeyArthur C. Clarke - Çocukluğun SonuRay Bradbury - Mars YıllıklarıArkadi Strugatski - Uzayda PiknikGene Wolfe - Liktorun KılıcıLeigh Brackett - Uzak YarınJ.R.R. Tolkien - Bitmemiş ÖykülerPhilip K. Dick - Androidler Elektrikli Koyun Düşler mi?Isaac Asimov - Ben RobotIsaac Asimov - İşte Tanrılar

Korku, gerilim, polisiye

indirimli polisiye kitapları

Edebi türler arasında en çok hayranı olan türlerden bazıları kesinlikle korku, gerilim ve polisiye. Listemizin bu köşesinde tüm duyularınızı tetikleyecek korku hikayelerine, içinde kaybolacağınız gizem dolu kitaplara ve suçların izini sürerken saatlerin nasıl geçtiğini anlamayacağınız polisiye romanlara yer verdik.

Stephen King - MedyumAgatha Christie - On KişiydilerSilvia Moreno Garcia - Yeşimin ve Gölgenin Tanrıları

Felsefe, psikoloji, tarih

indirimli felsefe kitapları

İçinde yaşadığımız dünyayı, geçmişimizi ve geleceğimizi daha iyi anlamak; insan psikolojisini daha kapsamlı değerlendirebilmek isteyenler için felsefe, psikoloji ve tarih kategorilerinden öne çıkan indirimli kitaplar.

C. Wright Mills - İktidar seçkinleriRobert Bernasconi - Irk Kavramını Kim İcat Etti?Jared Diamond - Tüfek Mikrop ve ÇelikWilliam I. Robinson - Küresel Polis DevletiSpinoza - Ethica

Faydalı bilgiler & başvuru kitapları

Herhangi bir konu hakkında giriş seviyesinde bilgi edinip kendini geliştirmek isteyenler için bu listede farklı konulara yönelik faydalı bilgi ve başvuru kitaplarına yer verdik. Bu hafta listede epey meşhur bir seri olan 101 serisinden kitaplar var.

Yatırım 101Ekonomi 101Para Yönetimi 101Mitoloji 101Felsefe 101Sanat 101Anatomi 101

Biyografi & anı

indirimli bioygrafi kitapları

Birbirinden değerli isimlerin ders niteliğinde hayat hikayeleri, anıları ve yolculukları size de ilgi çekici geliyorsa, bu listedeki kitapları mutlaka seveceksiniz. Bu hafta listede analitik psikolojinin kurucusu kabul edilen Carl Gustav Jung'un anıları ile Apple'ın kurucularından, teknoloji dünyasının sönmeyen yıldızı Steve Jobs'ın biyografisi var.

Carl Gustav Jung - Anılar, Düşler, DüşüncelerWalter Isaacson - Steve Jobs

Daha detayı kitap tavsiyelerimize de göz atmak isterseniz;


Editor : Şerif SENCER
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TEKNOLOJİ TÜMÜ
Arabalarda Gizli Kalmış Özellikler
Arabalarda Gizli Kalmış Özellikler

Özellikle modern otomobiller, sadece birer ulaşım aracı olmanın ötesine geçerek, sürücülere ve yolculara sürprizler sunan pek çok gizli özelliğe sahip. Belki de farkında bile olmadığınız bu küçük detaylar, günlük yaşamınızı kolaylaştırmak ve yolculuklarınıza eğlence

ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
Yerel Seçimlerde Hangi Partiyi Güçlü Buluyorsunuz?
NAMAZ VAKİTLERİ
Gazete Manşetleri
Yol Durumu