USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Teknoloji

"Her Şey Çok Güzel Olacak" Benzeri 13 Film

Mazhar Alanson ve Cem Yılmaz ikilisinin birlikte oynadığı Her Şey Çok Güzel Olacak, Cem Yılmaz'ı Cem Yılmaz yapan filmler arasında. Başarılı hikayesiyle hatırladığımız bu filme benzer filmleri sizler için listeledik.

10-05-2023 18:07
Google News

Her ÖZETİ| Şey Çok Güzel Olacak, 1998 yılında yayınlanan ve başrolünde Cem Yılmaz'la Mazhar Alanson'un yer aldığı çok özel bir yapım. Dram ve komedi unsurları barındıran film, bizlere sorunlu aile ilişkilerini gösteriyor. 

Her Şey Çok Güzel Olacak gibi bir efsaneyi izleyenler elbette buna benzer başka filmler de izlemek isteyebilirler. Bunun için hem yabancı hem de Türk filmlerinden oluşan bir listeyi sizler için hazırladık. Hikaye olarak bir noktaya kadar benzerlik gösteren, ancak hissiyat açısından "Her Şey Çok Güzel Olacak" filmine yakın olan bu filmlerden izlemedikleriniz varsa bir şans vermenizi öneriyoruz. 

"Her Şey Çok Güzel Olacak" filmini izleyenlerin kesinlikle izlemesi gereken 13 filmRain Man (Yağmur Adam)LimonataAile ArasındaAv MevsimiHokkabazPek YakındaThe Big Lebowski (Büyük Lebowski)The Terminal (Terminal)BeynelmilelVay Başımıza GelenlerDue Date (Git Başımdan!)Little Miss Sunshine (Küçük Gün Işığım)The Grand Seduction (Büyük Cazibe)Kardeşler arasındaki derin bağı anlatan: Rain Man (Yağmur Adam)