USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Teknoloji

Hem şık hem konforlu! xDrive Business Konak inceleme!

İster ofis ortamında isterseniz de evde rahatça kullanabileceğiniz bir çalışma koltuğu ister misiniz? İşte karşınızda xDrive Business Konak!

Hem şık hem konforlu! xDrive Business Konak inceleme!
14-10-2023 12:57
Google News

İster ÖZETİ| ofis olsun ister ev ortamı herkes kaliteli ve rahat bir çalışma koltuğuna sahip olmak ister. Ancak tüm bu kombinasyonları bir araya getirdiğinizde hangi koltuğu seçmeniz gerektiği bir bilmece haline geliyor. Sizler için bu videomuzda xDrive markasının şık ve konforlu tasarımı ile öne çıkan Business Konak çalışma koltuğunu inceledik. İşte detaylar ve videomuz…

İster ofiste ister evde her an konforlu bir çalışma ortamına sahip olun!

Fizyoterapi ve ortopedi alanında uzman kişilerle işbirliği yaparak geliştirilen çalışmada, oturmanın vücudun baş ve boyun kısımlına yönelik basınç ve temas dağılımının ne kadar önemli olduğu tespit edilmiş. Bu tespit, baş ve boyun desteğinin tasarımının ne kadar kritik olduğunu vurgulamaktadır. Bu bağlamda, baş ve boyun kısmına dengeli bir destek sunabilmek için özgür, rahat ve yenilikçi bir kullanım deneyimi sağlamak amacıyla lastikli yukarı-aşağı ayarlanabilir bir destek sistemi geliştirilmiş.