USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Teknoloji

HBO Max'in İsmi Değişti: Yeni Dizilerden Bilgiler de Geldi!

Warner Bros. Discovery, Discovery+ ile birleşen HBO Max'in yeni isminin "Max" olacağını duyurdu. Max'in 23 Mayıs'ta çıkış yapacağı açıklanırken Harry Potter dizisi de dahil platforma gelecek birçok diziden ilk bilgiler ve fragmanlar da paylaşıldı.

HBO Max'in İsmi Değişti: Yeni Dizilerden Bilgiler de Geldi!
12-04-2023 23:28
Google News

Milyonlarca ÖZETİ| kullanıcısıyla dünyanın en popüler film ve dizi platformlarından biri olan HBO Max’ın geçtiğimiz aylarda tamamen yenileneceği ve Discovery+ ile birleşeceği duyurulmuştu. Bu kapsamda platformun da isminin değişeceği ifade edilmişti.

Warner Bros. Discovery tarafından bugün yapılan açıklamada yeni platformun ismi, ücretleri ve ne zaman çıkacağı duyuruldu. Yeni platformun ismi, yakın zamanda çıkan söylentileri doğrulayarak “Maxolarak açıklandı. Öte yandan Harry Potter dizisi de dahil birçok yeni yapımdan fragman ve bilgi de paylaşıldı.

“Max”, 23 Mayıs’ta çıkış yapacak

Şirketin basın toplantısında yaptığı açıklamalarına göre yeni “Max” platformu, HBO Max’in çıkışından tam üç yıl sonra, 23 Mayıs 2023’te ABD’de resmen çıkış yapacak. Yeni platform, HBO yapımlarının yanı sıra Discovery+ içeriklerine de sahip olacak.