USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Magazin

Hayal Köseoğlu, Hudutsuz Sevda dizisinin kadrosuna dahil oldu

Yeni başlayan Atın Kafes dizisi reytinglerden dolayı final kararı alan güzel oyuncu Hayal Köseoğlu, Hudutsuz Sevda'nın kadrosuna dahil oldu. Oyuncu dizide Damla karakterine hayat verecek.

Hayal Köseoğlu, Hudutsuz Sevda dizisinin kadrosuna dahil oldu
06-01-2024 10:17
Google News

Şifanur ÖZETİ| Gül, Aytaç Şaşmaz ve Ebru Cündübeyoğlu ile ATV ekranlarında yayınlanan başlayan Altın Kafes dizisinde rol alan Hayal Köseoğlu'nun yolculuğu kısa sürdü. Reytinglerde istenilen başarıyı yakalayamayan dizi için final kararı alınınca Hayal Köseoğlu da Hudutsuz Sevda'yla anlaştı.

NERGİS'İN KIZINI OYNAYACAK

Gazete Birsen Altuntaş'ın haberine göre, Hayal Köseoğlu dizide Damla karakterine hayat verecek. Köseoğlu dizide Tülay Günal'ın oynadığı Nergis'in kızı olarak seyirci karşısına çıkacak. Oyuncunun dahil olduğu bölüm ise yakında seyirciyle buluşacak.

Hayal Köseoğlu, Hudutsuz Sevda dizisinin kadrosuna dahil oldu

HUDUTSUZ SEVDA'NIN KONUSU NEDİR?

FOX TV'de yayınlanan Hudutsuz Sevda dizisinin kadrosunda Deniz Can Aktaş, Miray Daner, Esra Dermancıoğlu, Burak Sevinç, Asuman Dabak ve Burak Sergen gibi isimler yer alıyor. Dizi, küçük bir çocukken kan davası nedeniyle babasını kaybedip İstanbul'a sürülen Halil İbrahim, (Deniz Can Aktaş) 20 yıl sonra memleketi Karadeniz'e yakışıklı, güçlü bir delikanlı olarak geri dönmesiyle başlıyor. Burada sevdiği kız Yasemin (Biran Damla Yılmaz) ile evlenerek yeni bir hayat kurmak isteyen Halil İbrahim'in hayatı, sevdiği kadının öldürülmesiyle değişir. Bir intikam yolculuğuna çıkan Halil İbrahim'in hayatı Leto'lardan Zeynep'in (Miray Daner) çıkması ile tamamen değişiyor.

Hayal Köseoğlu, Hudutsuz Sevda dizisinin kadrosuna dahil oldu


Editor : Şerif SENCER
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TEKNOLOJİ TÜMÜ
Renault Symbioz Tanıtıldı
Renault Symbioz Tanıtıldı

Renault, yeni SUV modeli "Symbioz"u tanıttı. Dikkat çekici bir tasarıma ve yeni nesil teknolojilere sahip olan otomobilin fiyatı ve çıkış tarihi açıklanmadı.

ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
Yerel Seçimlerde Hangi Partiyi Güçlü Buluyorsunuz?
NAMAZ VAKİTLERİ
Gazete Manşetleri
Yol Durumu