USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Teknoloji

Hangi Çamaşır Makinesi Alınmalı, Nelere Dikkat Edilmeli? - Webtekno

Günümüzde ev işlerini kolaylaştıran en önemli aletlerden biri, hiç şüphesiz çamaşır makineleri oluyor. Pratik kullanımı ve zaman tasarrufu sağlamasıyla her evin olmazsa olmazı çamaşır makineleri, modern teknolojinin de yardımıyla giderek daha fonksiyonel ve enerji tasarruflu h

Hangi Çamaşır Makinesi Alınmalı, Nelere Dikkat Edilmeli? - Webtekno
08-02-2024 19:57
Google News

Ancak ÖZETİ| piyasada o kadar çok model ve marka var ki, hangisinin ihtiyaçlarınıza en uygun olduğunu seçmek biraz kafa karıştırıcı olabilir. Bu yüzden de işinizi kolaylaştırmak adına her markadan öne çıkan çamaşır makinelerini bir araya getirdik.

Çamaşır makinesi satın almadan önce dikkat etmeniz gerekenlere de göz atmadan alışverişinizi tamamlamayın. Bu sayede hem bütçenize hem ihtiyaçlarınıza uygun makineyi seçerek kendinizi daha güvende hissedebilirsiniz.

Lekelere etkili bir çamaşır makinesi: Bosch WGA142X1TR

Bosch çamaşır makinesi

Lekeleri çıkarma derdi, çamaşır yıkamanın en zahmetli aşamalarından biri olabilir. Bosch WGA142X1TR ise bunu bilerek hareket ediyor ve otomatik leke çıkarma özelliği sunuyor. Herhangi bir ön işlem yapmanıza gerek kalmadan 16 farklı lekeyi çıkarmada uzman bu çamaşır makinesinde, çaydan yağa, şarap lekesinden çimen lekesine kadar farklı türdeki lekeleri kolayca çıkarabilirsiniz.

Hem cildinize hem giysilerinize karşı hassas yıkama özelliği de sunan çamaşır makinesinin bir diğer özelliği ise çamaşırları kırıştırmaması ve esnetmemesi. Bu sayede çamaşırlarınız zarar görmeden dayanıklılığını koruyor.

Ürünü incelemek ve satın almak için buraya tıklayabilirsiniz.

Klasik tarzdan sıkılanlara Arçelik 10120 MA Çamaşır Makinesi

Arçelik çamaşır makinesi

Çamaşır makinesi deyince akla genellikle beyaz gelse de son yıllarda farklı renkler de banyolarımızı süslüyor. Banyonuzun atmosferini değiştirirken yeni nesil teknolojiyi de evinize dahil etmek istiyorsanız antrasit Arçelik 10120 MA 10 kg çamaşır makinesi ile tanışabilirsiniz.

15 farklı program ile karşımıza çıkan bu çamaşır makinesi, 10 kg kapasitesi ile de tüm çamaşırlarınızı yıkayabilecek güçte. İster yorgan isterseniz de tüm aile bireylerinin kirli çamaşırlarını tek seferde yıkayarak zamanınızı daha iyi değerlendirebilirsiniz.

Ürünü incelemek ve satın almak için buraya tıklayabilirsiniz.

Üstün temizlik sağlayan Vestel CMI 97202 Wi-Fi Çamaşır Makinesi

vestel çamaşır makinesi

Hayat koşuşturmanızda bir de çamaşırlarınızı yıkamak için zaman harcamak istemiyorsanız bunu Vestel’in Wi-Fi özelliği bulunan çamaşır makinesi ile çözebilirsiniz. Program seçiminden sıcaklık ayarına, sıkma hızından ertelemeye kadar pek çok işlemi telefonunuzdan bağlanarak dışarıdan bile yapabilirsiniz.

Koku ve hijyen bakımından bazı çamaşırlarınızı tekrar tekrar yıkamak istemiyorsanız da makinenin buhar teknolojisini kullanarak hem çamaşırlarınızı koruyabilir hem de enerjiden tasarruf edebilirsiniz.

Ürünü incelemek ve satın almak için buraya tıklayabilirsiniz.

Çamaşırlarınızı Yüzde 20 daha iyi temizleyen Hoover HW 210AMBS

hoover çamaşır makinesi

Teknolojinin tüm nimetlerini kullanarak çamaşır yıkamayı çocuk oyuncağı hâline getiren Hoover çamaşır makinesi, deterjan ve suyu ayrı bir haznede karıştırıp çamaşırlarınızı daha etkili şekilde temizliyor.

Etiket tanıma uygulaması ve Wi-Fi/Bluetooth kullanarak da çamaşır makineniz ile bağlantı kurup çamaşırlarınızı en uygun şekilde yıkayabilirsiniz. Standart motorlara kıyasla yüzde 60 daha verimli olan bu çamaşır makinesi, en iyi yıkama deneyimini yaşamanızı sağlıyor.

Ürünü incelemek ve satın almak için buraya tıklayabilirsiniz.

Farklı programlar ile yıkama avantajı sunan Samsung WW90T4020CE 9 kg Çamaşır Makinesi

çamaşır makinesi

Beyaz eşya deyince aklınıza gelen markalardan biri de Samsung oluyorsa WW90T4020CE 1200 devir bu çamaşır makinesini banyonuz için sipariş verebilirsiniz. Hızlı yıkamadan buharlı temizlemeye kadar farklı programlar sunan çamaşır makinesi ile çamaşır tipinize en uygun yıkamayı seçebilirsiniz.

Beyazdan vazgeçemem, LED ekran ile de teknolojiyi banyoma taşıyacağım diyorsanız birçok kişinin evinde kullanılan Samsung çamaşır makinesini inceleyebilirsiniz.

Ürünü incelemek ve satın almak için buraya tıklayabilirsiniz.

Bütçe dostu Altus Al 10123 D 10 Kg Çamaşır Makinesi

altus çamaşır makinesi

Hem 10 kg hem uygun fiyatı ile öne çıkan Altus Al 10123 D, bir çamaşır makinesinden beklenen tüm detayları karşılıyor. Kullanıcı yorumları ile de öne çıkan bu çamaşır makinesi, yüksek yıkama kapasitesi ile geniş ailelerin kurtarıcısı oluyor.

Yorgandan yüklü çamaşırlarınıza kadar birçok şeyi tek seferde yıkama imkânı sunan Altus çamaşır makinesi, 18 ve 30 dakika olmak üzere 2 ayrı kısa programı ile de işlerinizi kolaylaştırıyor.

Ürünü incelemek ve satın almak için buraya tıklayabilirsiniz.

En ucuz çamaşır makinesi arayanlara Regal CM 58000 Çamaşır Makinesi

regal çamaşır makinesi

Minimal ve şık tasarımının yanı sıra uygun fiyatı ile cezbeden Regal çamaşır makinesi, 5 kg’a kadar taşıma kapasitesi ile her eve lazım. Çekirdek aile iseniz veya çok fazla çamaşır biriktirmiyorsanız bu çamaşır makinesini mutlaka değerlendirmelisiniz.

15 farklı programı bulunan çamaşır makinesi, hızlı yıkama özelliği ile de zamandan tasarruf sağlamanıza yardımcı oluyor.

Ürünü incelemek ve satın almak için buraya tıklayabilirsiniz.

Çamaşır makinesi alırken dikkat edilmesi gerekenler neler?

Zırt pırt çamaşır makinesi alınmadığı düşünüldüğünde yapacağınız bu alışverişi uzun vadeli bir yatırım olarak düşünebilirsiniz. Bu yüzden de ne alacağınıza karar vermeden önce ihtiyaçlarınızı ve bütçenizi doğru değerlendirmelisiniz. Göz önüne almanız gereken bazı maddeler, çamaşır makinesi seçme konusunda size yardımcı olacaktır.

Çamaşır makinenizin kapasitesi, hane halkının çokluğuna ve çamaşır yıkama sıklığınıza bağlı olarak değişir. Tek başına yaşayan biri için 5-6 kg, bir aile için ise en az 7-8 kg kapasiteli bir makine uygun olabilir.Enerji sınıfı A olan makineler daha az elektrik tüketir ve uzun vadede tasarruf sağlar. Yeni etiketleme sistemine göre A+++ en verimli, D ise en az verimli sınıfı ifade eder.Farklı kumaş ve kir seviyeleri için çeşitli programlar sunan makineler, giysilerinize özel bakım sağlar. Hassas kıyafetler için özel programlar veya hızlı yıkama seçeneklerine dikkat edebilirsiniz.Makinenin sıkma kapasitesi, devir sayısı ile doğru orantılıdır. Yüksek devir sayısı, daha kuru çamaşırlar anlamına gelir ancak bazı kumaşlar için zararlı olabilir. İhtiyacınıza uygun bir devir sayısı seçebilirsiniz.Özellikle apartman dairesinde yaşıyorsanız, makinenin çalışırken çıkardığı ses düzeyi önemli bir faktör olabilir. Ürün özelliklerinde belirtilen desibel (dB) değerlerine dikkat edin.Gecikmeli başlatma, buhar teknolojisi, su ve enerji tasarrufu sağlayan sensörler gibi ek özellikler, kullanım kolaylığı ve ekstra tasarruf sağlayabilir.Bütçenize uygun bir model seçerken, garanti süresi ve sunulan servis hizmetlerinin kalitesini de göz önünde bulundurun.

Alışverişlerinizde size yardımcı olacak diğer içeriklerimiz:


Editor : Şerif SENCER
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TEKNOLOJİ TÜMÜ
Android 15, Telefonun Sürekli Titremesini Engelleyecek
Android 15, Telefonun Sürekli Titremesini Engelleyecek

Android 15, kullanıcıların sinirini çok bozan bir durumu çözecek bir özellik getirecek. Özelliği aktifleştirdiğinizde, telefonun sadece ekran açıkken titremesini sağlayabileceksiniz.

ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
TAKIMOPuanAV.
1Galatasaray3493+59
2Fenerbahçe3489+58
3Trabzonspor3355+13
4Başakşehir FK3452+7
5Beşiktaş3451+5
6Kasımpaşa3449-3
7Sivasspor3448-4
8Çaykur Rizespor3348-6
9Antalyaspor33450
10Alanyaspor3345-3
11Adana Demirspor3441+2
12Samsunspor3439-7
13MKE Ankaragücü3337-3
14Kayserispor3337-10
15Konyaspor3436-14
16Gaziantep FK3334-13
17Fatih Karagümrük3333-5
18Hatayspor3433-10
19Pendikspor3330-31
20İstanbulspor3316-35
ANKET TÜMÜ
Yerel Seçimlerde Hangi Partiyi Güçlü Buluyorsunuz?
NAMAZ VAKİTLERİ
Gazete Manşetleri
Yol Durumu