USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Halk TV'de CHP kurmaylarına tepki: Ekranlara davet ettiğimiz birçok kişi gelmiyor

CHP'nin kontrolündeki Halk TV'de itirafta bulunan Murat Ağırel 'Ekranlara davet ettiğimiz birçok kişi gelmiyor' dedi. CHP'li kurmayların seçim mağlubiyeti sonrası kayıplara karıştığını belirten Şule Aydın ise, 'ulaşamadık' diye konuştu.

Halk TV'de CHP kurmaylarına tepki: Ekranlara davet ettiğimiz birçok kişi gelmiyor
07-06-2023 23:48
Google News

Tarihi ÖZETİ| 2023 seçimlerinde ezici bir şekilde üstünlük sağlayan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan aldığı yüzde 52,18'lik oy oranıyla Kemal Kılıçdaroğlu'nu ve Batı destekli muhalefeti derinden sarstı.

Arkasına terör örgütü PKK ile siyasi uzantısı HDP'yi alan Kılıçdaroğlu, FETÖ'nün sosyal medya çalışmalarına rağmen vatanseverlerden çizik yedi. 14 ve 28 Mayıs seçimlerinde ağır bir mağlubiyet yaşayan CHP lideri sayesinde, muhalefet içerisindeki etki alanlarını kaybetme riski yaşayan ABD güdümündeki terör örgütleri de bozguna uğradı.

KILIÇDAROĞLU KOLTUĞUNU BIRAKMAK İSTEMEYİNCE İÇ İSYAN BAŞLADI

Seçimlerden her zaman olduğu gibi mağlup ayrılan Kılıçdaroğlu istifaya yanaşmazken, parti içinde kaybeden tarafta olan İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu dahil birçok kişi siyasi ikbal mücadelesi yürütüyor. Ayrıca CHP'deki etnik mezhepçi bir grup ile 10 Aralık Hareketi'nin kontrolünü durdurmak isteyen ulusalcılar, Kılıçdaroğlu'na karşı bir ayaklanma hazırlığı içerisine girdi.