USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Gündem olacak iddia! Kılıçdaroğlu sadece o ismi arayıp tebrik etmedi!

31 Mart'taki yerel seçimlerde 1977 yılından bu yana ilk kez birinci parti olarak sandıktan çıkan CHP'de eski genel başkan Kemal Kılıçdaroğlu'nun seçim zaferinin ardından Mansur Yavaş ve Özgür Özel’i telefonla arayarak tebrik ettiği ancak Ekrem İmamoğlu’nu aramadığı iddi

Gündem olacak iddia! Kılıçdaroğlu sadece o ismi arayıp tebrik etmedi!
06-04-2024 10:27
Google News
31 ÖZETİ| Mart'taki yerel seçimlerde 1977 yılından bu yana ilk kez birinci parti olarak sandıktan çıkan CHP'de eski genel başkan Kemal Kılıçdaroğlu'nun seçim zaferinin ardından Mansur Yavaş ve Özgür Özel’i telefonla arayarak tebrik ettiği ancak Ekrem İmamoğlu’nu aramadığı iddia edildi.Abone ol

Cumhuriyet Halk Partisi, geçtiğimiz hafta sonu yapılan yerel seçimlerden büyük bir zaferle çıkmış, yıllar sonra birinci parti olma başarısı göstermişti. Başta Ankara ve İstanbul olmak üzere birçok belediyeyi kazanan CHP'de seçimlerin ardından telefon trafiği yaşanırken; Sözcü’den İsmail Saymaz, CHP’nin eski lideri Kemal Kılıçdaroğlu hakkında dikkat çeken bir iddiayı gündeme getirdi.

"Mansur Yavaş’ı arayarak, tebrik etti.”

“CHP’nin 7. Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, seçim akşamı Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş’ı arayarak, tebrik etti.” diyen Saymaz, seçimin hemen ertesi günü Kılıçdaroğlu'nun CHP Genel Başkanı Özgür Özel’i de telefonda kutladığını yazdı.

İmamoğlu'nu aramadı

Saymaz, Kılıçdaroğlu'nun ise İstanbul seçimlerini kazanan İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nu ise aramadığını iddia etti.

Saymaz, “Bu arada, İmamoğlu’nu kutlayanlar arasında eski Başbakan Binali Yıldırım da yer alıyor. Yıldırım, 2019’daki İstanbul seçiminde İmamoğlu’nun rakibiydi.” ifadelerine yer verdi.


Editor : Şerif SENCER
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TEKNOLOJİ TÜMÜ
Boeing'in Uzay Görevi, Atlas V Nedeniyle Ertelendi
Boeing'in Uzay Görevi, Atlas V Nedeniyle Ertelendi

NASA ile Boeing'in dün gece gerçekleşmesi beklenen uzay görevi, Atlas V roketindeki sorun nedeniyle ertelendi. Yeniden fırlatma için bir tarih açıklanmadı.

ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
Yerel Seçimlerde Hangi Partiyi Güçlü Buluyorsunuz?
NAMAZ VAKİTLERİ
Gazete Manşetleri
Yol Durumu