USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Teknoloji

GTA Hayranlarının Hoşuna Gidecek 13 Film Tavsiyesi - Webtekno

GTA serisi, ilk oyundan günümüze kadar beyazperdenin en sevilen suç, soygun ve benzeri filmlerinden ilham almıştır. Tabii doğal olarak daha sonraki yıllarda GTA oyunlarından da ilham alan filmler beyazperdede boy gösterdi ve göstermeye de devam ediyor. Eğer siz de GTA oyunlarının baş

GTA Hayranlarının Hoşuna Gidecek 13 Film Tavsiyesi - Webtekno
04-12-2023 16:22
Google News

Aksiyon, ÖZETİ| suç, sürüş, soygun ve daha birçok unsuru içerisinde barındıran GTA serisi, neredeyse 27 yıldır her türlü oyun platformunda yer almaya devam ediyor. Hâliyle işin içine suç unsurları ve özellikle soygun girince, GTA serisi oyunlarının kendisinden önce çıkmış popüler suç filmlerinden ilham alması da doğal oluyor.

Senelerdir sinema sektörü ile karşılıklı bir ilişki içerisinde olan GTA, hem tanınmış filmlerden ilham alıyor hem de kendisinden sonra çıkan birçok suç filmine de ilham kaynağı olmayı başarıyor. Hazırsanız hep beraber GTA oyunlarına benzer filmler nelermiş, yakından bir göz atalım.

NOT: Listedeki filmlerden bahsederken, bazı GTA oyunları hakkında spoiler verebileceğimizi de şimdiden belirtmekte fayda var.

GTA benzeri film önerileri:

Taxi Driver (Taksi Şoförü) - 8,3Scarface (Yaralı Yüz) - 8,3Heat (Büyük Hesaplaşma) - 8,2Carlito’s Way (Carlito’nun Yolu) - 7,9The Boondock Saints (Şehrin Azizleri) - 7,8Drive (Sürücü) - 7,8Baby Driver (Tam Gaz) - 7,6Menace II Society - 7,5The Town (Hırsızlar Şehri) - 7,5Collateral (Tetikçinin Gecesi) - 7,5Natural Born Killers (Katil Doğanlar) - 7,3Fast Five (Hızlı ve Öfkeli 5: Rio Soygunu) - 7,3The Italian Job (İtalyan İşi) - 7,0

The Italian Job (İtalyan İşi)