USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Gönül Dağı 88.bölüm fragmanı: ‘’Taner’le Selma’nın ilişkisi olduğunu herkes biliyor’’

Gönül Dağı 88.bölüm fragmanında namusuyla yaşayan Selma Öğretmen’e kirli bir iftira atılır. Gönül Dağı yeni bölüm fragmanında suçlamalara maruz kalan Selma Öğretmen gözyaşlarına hakim olamaz.

Gönül Dağı 88.bölüm fragmanı: ‘’Taner’le Selma’nın ilişkisi olduğunu herkes biliyor’’
07-03-2023 13:14
Google News

Gönül ÖZETİ| Dağı 88.bölüm fragmanında kendi yağında kavrulan Selma Öğretmen, hiç hak etmediği ve gururunu incitecek bir tepkiyle karşılaşır. Hiçbir kabahatinin olmamasına rağmen kasaba halkının diline düşen Selma'nın gözyaşları izleyenleri duygulandırdı.

Ömer 8.bölüm fragmanında ortalık bu sefer fena halde karışıyor! Birbirine girdilerÖmer 8.bölüm fragmanında ortalık bu sefer fena halde karışıyor! Birbirine girdiler

Gönül Dağı yeni bölüm fragmanında çok ağır bir ithamla karşı karşıya kalan ve namusuna dil uzatılan Selma Öğretmen hayatının şokunu yaşar. Kasabalının, ‘’Önce Yasemin’le nişanlan. Nişanlı halinle öğretmen kızla kırıştır. Taner’le Selma Öğretmen’in ilişkisinin olduğunu herkes biliyor. Yalan mı? İşi pişirmiş bunlar’’ çıkışı tansiyonu yükseltir.

‘’Ben de sizi düzgün biri sanmıştım!’’ sözünü duyunca neye uğradığını şaşıran Selma Öğretmen tokadı indirir.

Kızılcık Şerbeti 18.bölüm fragmanında beklenmeyen gelişme! Geri dönülmez yola girdiKızılcık Şerbeti 18.bölüm fragmanında beklenmeyen gelişme! Geri dönülmez yola girdi