USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Spor

Giresunspor'un yeni transferi, Galatasaray maçına yetiştirilecek

Haber 7 - Giresunspor, Penarol'den Ramon Arias'ı transfer etti. Sağlık kontrolleri için İstanbul'a gelen Arias'ın Galatasaray maçına yetiştirilmesi bekleniyor.

Giresunspor'un yeni transferi, Galatasaray maçına yetiştirilecek
12-08-2022 12:21
Google News

Giresunspor, ÖZETİ| kadrosuna yapacağı takviye çalışmalarına devam ediyor. Karadeniz ekibi son olarak Penarol forması giyen Ramon Arias'ı transfer etti.

Yeni transfer İstanbul'da!

Giresunspor'un yeni transferi Ramon Arias, sağlık kontrollerinden geçmek için İstanbul'a geldi. 30 yaşındaki stoperin kontrollerin ardından resmi sözleşmeye imza atması bekleniyor.

Galatasaray'a karşı kadroda olacak

Spor Toto Süper Lig'in 2. haftasında Galatasaray ile karşı karşıya gelecek olan Giresunspor'un, savunma hattına yaptığı yeni takviyeyi de kadroya almak istediği belirtildi. Uruguaylı futbolcunun lisansının yetişmesi durumunda Sarı-Kırmızı takıma karşı kadroda bulunacak.

Ramon Arias kimdir?

27 Temmuz 1992 doğumlu Ramon Arias, ülkesi Uruguay'ın Defensor takımında futbola başladı. Başarılı defans oyuncusu Puebla FC, LDU Quito, Ettifaq FC, San Lorenzo, U. de Chile ve Penarol gibi kulüplerde forma giydi.

Geçtiğimiz sezon 25 karşılaşmada görev alan Arias, 1 defa takım arkadaşlarına gol pası verdi. 30 yaşındaki stoper, 8 maçta sarı, 1 maçta ise kırmızı kart gördü.

- Ajansspor