USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Teknoloji

Gerilim Dolu You Benzeri Diziler - Webtekno

2018 yılında Netflix’te yayınlanarak hayatımıza damga vuran You dizisi, her sezonuyla gerilim yaratırken izleyiciyi de ekran başına kilitliyor. Dizi, stalk kültürünün yoğunlaştığı bu dönemde maskelerin ardına gizlenmiş soğuk kanlı katillerin de olduğunu bizlere hatırlatıyo

Gerilim Dolu You Benzeri Diziler - Webtekno
11-02-2024 12:38
Google News

Caroline ÖZETİ| Kepnes'in romanından uyarlanan You, bir aşkın nasıl takıntıya dönüştüğünü ele alıyor. New York’ta yaşayan Joe Goldberg’in saplantılı bir şekilde aşık olduğu ve takıntılı bir ilişki yaşadığı kadınları konu alan dizinin ilk sezonunda Joe'nun Beck adında bir kadına olan saplantılı ilgisini ve onunla ilişkisini merkezine aldığını izlemiştik. Fakat Joe, sanıldığı kadar masum değildi ve her geçen bölümde de onun bu karanlık yönlerini gördük.

Her sezon, Joe'nun saplantılı aşkıyla, takıntılarıyla ve karanlık sırlarıyla başa çıkma yolculuğunu izleyicilere sunan dizi, aynı zamanda toplumsal dinamikleri ve insan psikolojisini de derinlemesine ele alıyor. Bu diziyi seyredenlerin severek takip edeceği, You benzeri dizileri sizler için ele almaya çalıştık. Keyifli seyirler!

You benzeri dizi önerileri:

you dizi

ChloeMindhunterBates MotelBig Little LiesThe SinnerKilling EveDexterThe FallDirty JohnHannibal

Tutkulu bir aşkın ardında yatan karanlık sırlar: Chloe