USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Geçmişinde yok yok! İşte Ayşenur Arslan'ın kabarık sicili

Halk Tv'deki programında İçişleri Bakanlığı'nın önünde gerçekleştirilen bombalı terör saldırısına ilişkin tepki çeken ifadeler kullanan Ayşenur Arslan'ın sicili kabarık. Arslan'ın daha önce de birçok skandalla gündeme gelmişti.

Geçmişinde yok yok! İşte Ayşenur Arslan'ın kabarık sicili
04-10-2023 20:28
Google News

  ÖZETİ|   HABER7

Halk Tv'de yayınlanan programında, 1 Ekim'de Ankara'da İçişleri Bakanlığı'nın önünde gerçekleştirilen bombalı saldırıya ilişkin tepki çeken ifadeler kullanan Ayşenur Arslan gözaltına alınmış ifadesinin alınmasının ardından serbest bırakılmıştı. 

Ayşenur Arslan, Halk TV'deki programında Ankara’daki bombalı saldırıya yönelik,  "Belki o kişi üzerine bomba olduğunu bilmiyordu. Gelip hiçbir şey yapamadan ölünmez. Bana sorarsanız her şeye aykırı, durup dururken kendini patlatmış. Ankara’da bir arabayı açıp düz kontakla çalıştırmak yerine neden Kayseri'de birini öldürerek ‘Ben geliyorum heeey. Bombalar sırtımızda tabanca belimizde nedir yani..." şeklinde konuşmuştu.

Son dakika: Halk TV'den de kovulmuştu! Gözaltına alınan Ayşenur Arslan, serbest bırakıldı!Son dakika: Halk TV'den de kovulmuştu! Gözaltına alınan Ayşenur Arslan, serbest bırakıldı!

GEÇMİŞİ SKANDALLARLA DOLU

Ayşenur Arslan'ın teröristlere yönelik sözleri Halk Tv ekranlarında yaptığı ilk skandal değil. Arslan'ın skandallar sicili oldukça kabarık. Arslan bugüne kadar vatandaşları Kavala ve Demirtaş için sandığa davet etmiş, şehit polisler için 'zavallı' ifadelerini kullanmış, Cumhurbaşkanı Erdoğan övgüsünü duyunca yayını kestirmiş, programında sokak çağrısı yaptırmış ve daha birçok tepki çeken görüntülerle akıllarda kalmıştı. 

Haber7 Ayşenur Arslan'ın skandallarını şu şekilde derledi..

"KAVALA VE DEMİRTAŞ İÇİN SANDIĞA GİTMELİYİZ"

Halk TV'de 2.tura kalan seçimleri yorumlayan Ayşenur Arslan, vatandaşları tepki çeken şekilde sandığa davet etmişti. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın seçimi kazanmaması için çabalayan Arslan, seçmenleri Kavala ve Demirtaş için oy kullanmaya çağırmıştı. 

Ayşenur Arslan şu ifadeleri kullandı:

Bakın Reisçilere 'ölümüne ölümüne', bu kadar çabuk moral bozulmasın.
Osman Kavala, Çiğdem Mater, Mücella Yapıcı, Selahattin Demirtaş, Selçuk Mızraklı; onlar için sandığa gitmek gerekiyor. Daha kim bilir ne için..

Çocuklarınız için sandığa gitmeniz gerekiyor. Doğru dürüst çağdaş bir ülkede yaşasınlar, çağdaş bir eğitim alsınlar diye.. Eurovision'u seyretsin diye! Daha ne diyeyim..