USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Teknoloji

Galaxy Watch 7 Ultra render görüntüleri sızdırıldı! İşte yeni tasarımı

Samsung, Galaxy Watch 7 Ultra modelini tanıtmaya hazırlanırken, render görüntüleri sızdırılan saatin yeni tasarımı ortaya çıktı...

Galaxy Watch 7 Ultra render görüntüleri sızdırıldı! İşte yeni tasarımı
24-05-2024 14:07
Google News

Samsung'un ÖZETİ| temmuz ayında düzenleyeceği Galaxy Unpacked etkinliği yaklaştıkça yeni sızıntılar ortaya çıkmaya devam ediyor. Bir süredir Samsung'un yeni Watch 7 serisini Temmuz'da düzenlenecek etkinlikte tanıtacağı iddia ediliyordu. Şimdi de Galaxy Watch 7 Ultra modelinin render görüntüleri ve daha fazla detayı ortaya çıktı. İşte Galaxy Watch 7 Ultra tasarımı ve özellikleri…

Samsung Galaxy Watch 7 Ultra tasarımı normal bir saate benzeyebilir

Yeni çıkan detaylara göre Galaxy Watch 7 serisi daha ince olacak. Görünene göre kare ve daire tasarım arasında kalan Samsung, klasik saatlere benzeyen bir tasarım kullanmayı tercih etmiş gibi duruyor. Daha şık bir görünüşe sahip olan Galaxy Watch 7 Ultra, yapay zeka özellikleri ile de kullanıcıları etkileyecek.

Galaxy Watch 7 Ultra

Render görüntülerine baktığımızda tanıtılacak saatin alıştığımız iki fiziksel butonun yanı sıra ortada üçüncü bir fiziksel butona sahip olduğunu görebiliyoruz. Tasarıma yeni eklenen bu butonun Galaxy AI ile tanıtılan özelliklerin entegrasyonunda kullanılabileceği tahmin ediliyor.

Samsung Galaxy Ring fiyatıyla dudak uçuklattı

Samsung Galaxy Ring fiyatıyla dudak uçuklattı

Samsung'un bu yıl duyurduğu yeni akıllı yüzüğü Galaxy Ring şimdi de fiyatıyla gündemde. Gerçekten akıllı saatlerden pahalı mı olacak?

Saat kordonlarının kasayla daha uyumlu olmasıyla birlikte daha büyük hoparlörler de yer alıyor. İddialara göre Galaxy Watch 7 Ultra 1.5 inçlik dairesel bir ekrana sahip, ve 47 x 47.4 x 16.4 mm boyutunda olacak. Özellik bakımından yeni bir işlemci ile gelmesi beklenen Watch 7 Ultra, önceki modele göre yüzde 50 daha hızlı şarj olabilecek ve sonunda kan şekeri takibi de yapabilecek.

Watch 7 Ultra tasarımı

Samsung'un Galaxy Z Fold 6, Z Flip 6, ve Galaxy Ring ürünlerinin yanı sıra Galaxy Watch 7 serisini de tanıtması beklenen Galaxy Unpacked etkinliği, sızıntılara göre 10 Temmuz'da Paris'te düzenlenecek.

Peki ya siz Galaxy Watch 7 Ultra ve tasarımı hakkında ne düşünüyorsunuz? Düşüncelerinizi yorumlarda paylaşabilirsiniz.

Galaxy Watch 7 UltrasamsungSamsung Galaxy Watch 7
Editor : Şerif SENCER
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TEKNOLOJİ TÜMÜ
Kim Olduğu Yıllardır Çözülemeyen Kadının Tuhaf Hikâyesi
Kim Olduğu Yıllardır Çözülemeyen Kadının Tuhaf Hikâyesi

Esrarengiz olaylar arasında hiç şüphesiz en ilginçlerinden biri Jeniffer Fairgate lakaplı kadının ölümüydü. Soruşturma derinleştikçe, gizem çukuru biraz daha büyüyordu. Kimliksiz ve izi sürülebilecek kişisel hiçbir şeyi olmayan, cinayete mi kurban gittiği yoksa intihar mı et

ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
Yerel Seçimlerde Hangi Partiyi Güçlü Buluyorsunuz?
NAMAZ VAKİTLERİ
Gazete Manşetleri
Yol Durumu