USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Spor

Galatasaray'dan flaş basın toplantısı | CANLI

Tüm Spor - Galatasaray'da Dursun Özbek, Metin Öztürk ve Erden Timur açıklamalarda bulunuyor.

Galatasaray'dan flaş basın toplantısı | CANLI
12-01-2024 16:02
Google News

Galatasaray'da ÖZETİ| Dursun Özbek, Metin Öztürk ve Erden Timur açıklamalarda bulunuyor.

DURSUN ÖZBEK:

"Göreve geldiğimizden beri sürekli söylüyoruz; sahada kalmak istiyoruz. Türkiye'de futbolu geliştirmek ve ülkemizi futbolda en iyi şekilde temsil etmek istiyoruz. Planlı ve sistematik şekilde sahanın dışına çekmeye çalışıyorlar."

"Dün, Sivas'ta bir maç oynandı. Bu maçın hakemi Sayın Zorbay Küçük. Bu maç, Süper Lig için çok önemli bir maç. Nasıl olur da Süper Lig'de devam eden rekabet çerçevesinde Zorbay Küçük buraya atanıyor? Analiz yaptığınızda şu ortaya çıkıyor; Zorbay Küçük'ün yönettiği maçlarda değerli rakibimiz Fenerbahçe'nin puan ortalaması 2.36. Galatasaray'ın puan ortalaması 1.75."

"Siz Galatasaray'dan ne istiyorsunuz?"

"VAR hakemine geliyoruz, Sayın Alper Ulusoy. Türkiye'de futbol tarihindeki, daha önce hatırlamıyorum ama ilk 6 saniye kuralını uygulayan hakem. Sayın Zorbay Küçük ve Sayın Alper Ulusoy'a soruyorum; siz Galatasaray'dan ne istiyorsunuz? Her seferinde bu standartsızlıklara neden göz yumuyorsunuz ve bunun peşinden neden gidiyorsunuz?"

"Kimse bize hakem hatası demesin"

"Kimse bize hakem hatası demesin! Bu kadar üst üste gelmesi... Bunları hakem hatası olarak geçiştirmeyi bize kimse dayatamaz! Bu standartsızlığı MHK ve TFF çözecek. Bu yetki sahibi kişiler, ya bu işi layıkı ile yönetmek zorunda ya da beceremiyorlarsa, gereğini yapmak zorundalar. Gereğinin ne olduğunu yorumlarınıza bırakıyorum."

"Sporun bütün değerleri ayaklar altına alınarak, Galatasaray için büyük bir mücadele var"

Doğru yolda olanın kimseden korkusu olmaz. Galatasaray demek, adalet ve doğru için sonuna kadar mücadele etmektir. Biz bundan vazgeçmeyiz. Hepimizin şahit olduğu ve gördüğü gibi sporun bütün değerleri ayaklar altına alınarak, Galatasaray için büyük bir mücadele var. Galatasaray'ı zor duruma düşürmek için muazzam bir çalışma var. Bunların hiçbiri bizi etkilemez. Biz tarihte ve geçtiğimiz 100 yılda, bir araya geldiğimizde, tek yumruk haline geldiğimizde kimsenin bizle mücadele imkanı yoktur. En çok ihtiyacımız olan şey, birlik ve beraberliğin korunması. Olaylar gözümüzün önünde oluyor. Her seviyede böyle bir hücumla, yakıştırmalarla karşı karşıyayız."

"Galatasaray'ın hedefleri, Galatasaray'ı sevmeyenleri ve rakipleri rahatsız ediyor. Bizim hep beraber olmamız lazım. Zafere böyle gideriz."

Ali Koç ve Fenerbahçe'ye gönderme!

"Holigan yorumcularla insanlara saldırmaya çalışıyorlar. Her şey planlı, her şey düşünülmüş. Ama düşünmedikleri şeyler de oluyor. Göreve geldiğimizde şampiyon olacağımızı düşünmüyorlardı. Bu sene hiçbir şeyi şansa bırakmamak için daha planlı çalışıyorlar. Dünya spor tarihindeki ilk kez bir spor kulübü başkanı 'Ben başkanken, bizi şampiyon yapmayacaklar' dedi. Yahu arkadaş kim seni şampiyon yapmayacak. Samimiysen açıkla! Böyle açıklama olmaz. Galatasaray'da böyle bir açıklama yapan başkan bir saniye görevde duramaz!"

"Galatasaray'ın oyuncularına 1 kuruş borcu yok"

"Son günlerde yapılan algılara bağlı olarak... Kulübümün mevcut maaşları bırakın, primleri dahi ödenmiştir. Ne amatör şubelerde ne de profesyonel futbol takımında, Galatasaray formasını terleten kimseye 1 kuruş borcumuz yoktur. "Algı yaratmanın peşinde koşanlar, biliyorsunuz ki 2024 Mayıs ayında seçimimiz var. Buradan da belli algılar peşinde koşuluyor. Seçim, 2024 Mayıs'ta. Bizim bugün itibarıyla gündemimizde seçim yok. Bizim gündemimizde 2024 Mayıs'ta şampiyon olmak var." 

"Mayıs ayında hüsrana uğrayacaklar"

"Geçen sene, daha zor koşullarda şampiyon olduk. Herkesin birlikte olmasıyla şampiyon olduk. Şimdi yine aynısını yapacağız, kenetlenerek şampiyon olacağız. Galatasaray, er meydanında her zaman başarılı. Bizim fıtratımızda olmayan çalışmalarda biz yokuz. Algı, yıpratma çalışmalarına karşı her zaman dimdik duracağız ve bu sene yine biz şampiyon olacağız. Mayıs ayında hüsrana uğrayacaklar."

"Biz Suudi Arabistan'da yerli hakem olmasını istedik"

"Biz Suudi Arabistan'da yerli hakem olmasını istedik. Yabancı hakemle oynanacaksa, bu bir maç için olmaz. Radikal bir karardır. Bu kararın tüm maçlar için alınması gerekir. Bu test maksadıyla olmuştur ama oradaki bir maçlık performansın, ligin geneline yayılacak bir performans olması mümkün değil. Bu anlamda bir değişiklik istemedik. Tepkimizin doğru olduğunu düşünüyorum, yerli hakemle oynamak daha şık olurdu."

SAYFA SÜREKLİ GÜNCELLENİYOR...


Editor : Şerif SENCER
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TEKNOLOJİ TÜMÜ
Piller Soğukta mı Yoksa Sıcakta mı Daha Çok Dayanır?
Piller Soğukta mı Yoksa Sıcakta mı Daha Çok Dayanır?

Piller ne yazık ki çok da uzun ömürlü araçlar değildir ve onları sık sık değiştirmek, bazı zamanlar ciddi anlamda katlanılamaz olabilir. Bu sebeple pillerin ömrünü uzatmaya çalışmak, aklımıza gelen ilk seçenektir.

ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
TAKIMOPuanAV.
1Galatasaray3596+64
2Fenerbahçe3489+58
3Trabzonspor3558+13
4Başakşehir FK3555+10
5Beşiktaş3554+6
6Alanyaspor3549+3
7Kasımpaşa3549-6
8Çaykur Rizespor3549-7
9Sivasspor3548-9
10Antalyaspor3445-3
11Adana Demirspor3544+3
12Samsunspor3542-5
13Kayserispor3541-9
14MKE Ankaragücü3539-3
15Fatih Karagümrük3537-2
16Konyaspor3436-14
17Gaziantep FK3535-15
18Hatayspor3534-10
19Pendikspor3430-32
20İstanbulspor3516-42
ANKET TÜMÜ
Yerel Seçimlerde Hangi Partiyi Güçlü Buluyorsunuz?
NAMAZ VAKİTLERİ
Gazete Manşetleri
Yol Durumu