USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Spor

Galatasaray'da teknolojik atılımlar sonucunu gösteriyor

Tüm Spor - Galatasaray, Avrupa'nın önemli kulüplerinin kullandığı zıplayan barajı, futbol takımının antrenmanlarında kullanmaya başlarken, Kayserispor maçında da Kerem Aktürkoğlu frikikten rakip fileleri havalandırdı.

Galatasaray'da teknolojik atılımlar sonucunu gösteriyor
15-04-2023 17:53
Google News

Galatasaray, ÖZETİ| bilim ve teknolojideki gelişmeleri yakından takip etmeyi ve uygulamaya geçirmeyi sürdürüyor. Kaleci departmanının VR gözlüklerle refleks ve odaklanma çalışmalarının ardından geçtiğimiz günlerde futbolseverler sarı-kırmızılı futbolculara takılan kameralar sayesinde Juan Mata ve Yunus Akgün'ün gözünden antrenman izleme fırsatı buldu.

Teknolojik gelişmeleri takip eden Galatasaray, Avrupa'nın önemli kulüplerinin kullandığı zıplayan barajı, futbol takımının antrenmanlarında kullanmaya başladı. Rakip takımdaki oyuncuların boylarına göre ayarlanabilen baraj aynı zamanda otomatik olarak zıplayabiliyor ve futbolculara maç pratiğini bire bir yaşatabiliyor. Zıplayan barajın gerçekçiliği, futbolcuların başarılı atış yapma zorunluluğunu da arttırıyor. Sarı-kırmızılılar, son teknoloji barajın meyvelerini almaya başladı.

Bu doğrultuda çalışmalarını sürdüren milli futbolcu Kerem Aktürkoğlu, Spor Toto Süper Lig'in 29. haftasında Nef Stadyumu'nda oynanan Kayserispor maçında frikikten gol atmayı başardı.


Editor : Şerif SENCER
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TEKNOLOJİ TÜMÜ
Xiaomi'den 7 elektrikli birden mi geliyor? İşte açıklama
Xiaomi'den 7 elektrikli birden mi geliyor? İşte açıklama

Xiaomi Motors, yeni elektrikli otomobil geliştirdiği iddialarını yalanladı. Şirketin Xiaomi SU7 üzerinde çalıştığı belirtiliyor.

ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
Yerel Seçimlerde Hangi Partiyi Güçlü Buluyorsunuz?
NAMAZ VAKİTLERİ
Gazete Manşetleri
Yol Durumu