USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Galatasaray'da Okan Buruk'tan 2 sürpriz tercih

Süper Lig'in 31. haftasında Fatih Karagümrük'ü konuk edecek Galatasaray'da, teknik direktör Okan Buruk, forvette Mauro Icardi yerine Nicolo Zaniolo'yu tercih etti.

Galatasaray'da Okan Buruk'tan 2 sürpriz tercih
23-04-2023 18:37
Google News

Galatasaray'ın ÖZETİ| kendi sahasında VavaCars Fatih Karagümrük ile karşılaşacağı maçta Okan Buruk'un 2 tercihi dikkat çekti.

Corendon Alanyaspor maçının ilk yarısında sakatlanan ve devrede oyundan çıkan Mauro Icardi, yedek kulübesinde yer aldı. Okan Buruk'un maçın durumuna göre Icardi'ye görev vereceği, skorun sarı-kırmızılı takım lehine olması halinde Beşiktaş derbisi öncesi risk almayacağı kaydedildi.

Okan Buruk, Mauro Icardi yerine Nicolo Zaniolo'yu ileri uçta tercih etti.

Nicolo Zaniolo

GOMIS YERİNE YUSUF DEMİR

Okan Buruk'un ikinci sürpriz tercihi ise yedek kulübesinde oldu. Bafetimbi Gomis yerine Yusuf Demir maç kadrosuna yazıldı.

Galatasaray'ın ilk 11'i: Muslera, Boey, Nelsson, Abdülkerim, Adekugbe, Oliveira, Torreira, Mertens, Rashica, Kerem, Zaniolo.

Galatasaray'ın yedekleri: Okan, Dubois, Midtsjø, Yunus, Berkan, Kaan, Yusuf, Mata, Kazımcan, Mauro Icardi.


Editor : Şerif SENCER
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TEKNOLOJİ TÜMÜ
Alkol Aldıktan Sonra Neden Hemen Tuvalete Gideriz?
Alkol Aldıktan Sonra Neden Hemen Tuvalete Gideriz?

Alkol aldığımızda sadece beynimiz ve ruh hâlimiz değişmez. Buna mesanemiz de eşlik eder. Özellikle alkollü mekânlardaki tuvalet sırasına bakınca da ne demek istediğimiz aslında ortada. Peki neden alkol aldıktan sonra çok sık işemeye gidiyoruz? Hatta bir soru daha: Neden alkolden

ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
Yerel Seçimlerde Hangi Partiyi Güçlü Buluyorsunuz?
NAMAZ VAKİTLERİ
Gazete Manşetleri
Yol Durumu