USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Spor

Galatasaray Pardubice maçı canlı izle | Spor Smart HD internet yayını seyret

Haber 7 - Avusturya'da ikinci etap çalışmalarına devam eden Galatasaray, Çekya ekibi Pardubice ile kozlarını paylaşıyor. İki takım arasındaki bu mücadele ülkemizde Spor Smart HD kanalında canlı ve şifreli olarak izlenebiliyor. Peki, Galatasaray Pardubice maçı ne zaman ve saat ka?

Galatasaray Pardubice maçı canlı izle | Spor Smart HD internet yayını seyret
19-07-2022 18:12
Google News

Yeni ÖZETİ| sezona teknik direktör değişikliğiyle başlayan Galatasaray, Okan Buruk yönetiminde hazırlıklarını sürdürüyor. Şimdiye dek 3 hazırlık maçı oynayan Sarı-Kırmızılılar bir yenilgi, bir galibiyet ve bir beraberlikle yoluna devam ediyor. Aslan, son hazırlık maçını da Pardubice ile oynayıp yurda geri dönecek. Galatasaray Pardubice maçı ülkemizde Spor Smart HD kanalında canlı ve şifreli olarak izlenebiliyor. Peki, bu karşılaşma ne zaman ve saat kaçta başlıyor? İşte, Sarı-Kırmızılı ekibin maçını canlı izleme yöntemleri...

GALATASARAY PARDUBİCE MAÇI NASIL CANLI İZLENİR?

Okan Buruk idaresindeki Galatasaray ile Çekya Fortuna Liga ekiplerinden FK Pardubice arasındaki karşılaşma, Türkiye'de Spor Smart HD kanalında canlı ve şifreli olarak izlenebiliyor. Ayrıca D-Smart GO kanalında da maç yayını yapılıyor. Bu adresler dışında TÜMSPOR'u ziyaret ederek karşılaşmaya dair son gelişmelerden tam zamanında haberdar olabilirsiniz.

Kazımcan Karataş, Galatasaray

Galatasaray ile FK Pardubice arasındaki hazırlık maçı, 19 Temmuz Salı günü saat 19.00'da başlıyor. Bu karşılaşma, Avusturya'nın Graz kentindeki Weinzödl Spor Tesislerinde organize ediliyor. Cimbom, FK Pardubice maçından sonra yurda dönüp bu kez Salernitana ve Fiorentina ile kozlarını paylaşacak.

Okan Buruk, Galatasaray

TRANSFERLER

Sezon öncesinde yönetim değişikliğine giden Galatasaray, Dursun Özbek başkanlığında ilk olarak Domenec Torrent'le yolları ayırıp Okan Buruk'u göreve getirdi. Sarı-Kırmızılı ekip, teknik heyetin de belli olmasından sonra Sergio Oliveira, Abdülkerim Bardakcı ve Kazımcan Karataş'ı renklerine bağladı. Cimbom, Florian Grillitsch; Leo Dubois ve Haris Seferovic'le de dirsek temasında.

FK PARDUBİCE'NİN GÜNCEL DURUMU

Çekya Fortuna Liga ekiplerinden FK Pardubice, 2021-2022 sezonunda çıktığı 30 maçta 24 puan toplayarak yılı 15'inci sırada tamamladı. 6 takımlı ligde kalma aşamasında mücadele eden Kırmızı-Mavili ekip, bu aşamayı 1'inci sırada noktalayarak Fortuna Liga'ya tutundu.

FK Pardubice, 2022-2023 futbol yılında Çekya'nın en üst liginde mücadele etmeye devam edecek. Öte yandan, takımın 22 yaşındaki futbolcusu Mojmir Chytil; önceki sezon çıktığı 27 maçta 8 gole katkı sağlayarak takımının en skorer ismi olmuştu.