USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Spor

Fenerbahçe'den TFF'ye sert çıkış! "Böyle bir dünya yok"

Tüm Spor - Fenerbahçe Başkan Vekili Erol Bilecik, 2 Nisan'da gerçekleşecek Olağanüstü Genel Kurul Toplantısı için önemli açıklamalar yaptı. Bilecik, TFF'ye için de sert ifadeler kullandı.

Fenerbahçe'den TFF'ye sert çıkış!
25-03-2024 19:33
Google News

Fenerbahçe Kulübü ÖZETİ| Başkan Vekili Erol Bilecik, sarı lacivertli kulübün 2 Nisan'da gerçekleşecek olan Olağanüstü Genel Kurul Toplantısı ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Fenerbahçe TV'de yayınlanan "Gündem Özel" programına konuşan Erol Bilecik, TFF'ye de ima içeren ifadeler kullandı.

İşte Bilecik'in açıklamaları:

"TEK VÜCUT OLARAK BİRLEŞTİK"

"Camiamızın çok yoğun bir şekilde istişare yaptığı ve adeta tek vücut olma noktasında gerçekten birleştiği bir 7 gün geçirdik. Fenerbahçe oyunun içinde kalsın ama yarışın içinde olmasın... Böyle bir dünya yok. Her yolu kendisine mübah gören bir yapı var."

"2 Nisan'da bu işi yapacağız ve muazzam bir çoğunlukla da olağanüstü genel kurulumuzu gerçekleştireceğiz. Bütün camiamızla kenetlenerek bir görüş alışverişi yapmak istiyoruz. İstişare kültürü doğrultusunda da yol haritamızı ortaya koymak ve genel kuruldan bu yetkiyi almak istiyoruz. Ondan sonra da biz gerekli olan uygulamalara, adımlara devam edeceğiz"

"OLAĞANÜSTÜ DURUMLAR OLAĞANÜSTÜ ÇÖZÜMLER GEREKTİRİR"

"Hak yenen yerde Fenerbahçe'nin sesi yükselir. 2 Nisan'a keyfe keder bir şekilde gelinmedi. Fenerbahçe 2 Nisan'da bu konuları istişare edecek ve genel kuruldan yetki Fenerbahçe Yönetimi'ne verilecek. Olağanüstü durumlar olağanüstü çözümler gerektirir. 2 Nisan'da orada bulunmak, o gün mabedimizde bulunacak bütün üyelerimizi gelecekte çocuklarına torunlarına bırakacakları en büyük miraslardan birisi olacak. O gün aklı selimden asla ayrılmayacağız ama isyanımızın sesini de gerekli olan her yere duyuracağız."

"ÜYELERİMİZİN TAMAMINI BEKLİYORUZ"

"O gün kongre üyelerimizin tamamını bekliyoruz. 17.00'de orada olacağız. 40-45 dakikalık da bir iftar saati aramız olacak o gün. O konuda da hazırlıklarımızı yapıyoruz."


Editor : Şerif SENCER
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TEKNOLOJİ TÜMÜ
Tesla Model 3, Hatchback Bir Araç Olsaydı Nasıl Görünürdü?
Tesla Model 3, Hatchback Bir Araç Olsaydı Nasıl Görünürdü?

Bir tasarımcı, Tesla’nın sadece sedan olarak sunulan en ucuz arabası Model 3’ü hatchback olarak hayal etti. Sonuçlarda, özellikle Avrupalıların çok seveceği bir otomobil ortaya çıktı.

ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
Yerel Seçimlerde Hangi Partiyi Güçlü Buluyorsunuz?
NAMAZ VAKİTLERİ
Gazete Manşetleri
Yol Durumu