USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Spor

Fenerbahçe'den Galatasaray'a flaş çağrı! "Başvuru yapalım"

Tüm Spor - Trendyol Süper Lig'de Fenerbahçe'nin deplasmanda Hatayspor'u 2-0 yendiği maçın ardından sarı-lacivertli yönetici Selahattin Baki açıklamalarda bulundu.

Fenerbahçe'den Galatasaray'a flaş çağrı!
02-03-2024 22:17
Google News

Trendyol Süper ÖZETİ| Lig'de Fenerbahçe deplasmanda Hatayspor'u 2-0 yendi. Maçın ardından Fenerbahçe yöneticisi Selahattin Baki açıklamalarda bulundu.

Selahattin Baki'nin açıklamaları şu şekilde: 

"Bizim için son derece duygusal ve zorlu bir maç oldu. Hocamızı, taraftarımızı ve takımımızı tebrik ediyorum. Perşembe günü de önemli bir maçımız var. Bugün de akıllı oynadık ve maçı kazandık. Şampiyonluk yolunda zorlu bir virajı döndük. Yalnız bazı şeyler var, kazanırken de konuşmak gerekiyor. Atilla Karaoğlan ismi açıklandığında taraftarın bir reaksiyonu oldu. Bizim de kuşkularımız olmuştu. Bugün bakınca kuşkularımızın ne kadar doğru olduğu ortaya çıktı. Fenerbahçe'ye gösterdiği cömert sarı kartlara bakalım. Bize verilen sarı kart pozisyonlarını rakibimiz yapınca kart çıkmadı. Bize 5 sarı kart verildi, rakibimize 1 sarı kart verildi. Her şeyi geçtik, 85. dakikada verilmeyen kırmızı kart. Sportif olarak hiçbir şekilde açıklanamaz."

SÜPER KUPA'YA YABANCI HAKEM

Selahattin Baki, Süper Kupa maçında yabancı hakemin görev alması gerektiğini söyledi.

"Ezeli rakibimizin başkanı, birkaç kere, 'Bu federasyon bizim federasyonumuz, biz seçtik, memnunuz' demişti. Geçen hafta, her ne hikmetse bir anda Futbol tarihinin en kötü federasyonu, istifalarını istiyoruz diye açıklama yaptılar. Samimiyet testi yapmak istiyoruz. Biz zaten hakem performanslarından uzun zamandır endişeliyiz. Kendileri bu seviyeye geçen hafta ulaştılar. O zaman Urfa'daki Süper Kupa için iki ezeli rakip yabancı hakem için başvuru yapalım. Onların da samimiyetlerini görelim."


Editor : Şerif SENCER
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TEKNOLOJİ TÜMÜ
Korku Filmleri Kanımızı Gerçekten Donduruyor!
Korku Filmleri Kanımızı Gerçekten Donduruyor!

Korkutucu bir şey izlediğimizde ya da duyduğumuzda “kan donduran” ifadesine çok sık rastlarız. Bunun bugüne kadar hep mecazi bir kullanım olduğunu biliyorduk. Peki ya öyle değilse?

ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
Yerel Seçimlerde Hangi Partiyi Güçlü Buluyorsunuz?
NAMAZ VAKİTLERİ
Gazete Manşetleri
Yol Durumu