USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Ekonomi

Fenerbahçe Yüksek Divan Kurulu Toplantısı sona erdi

Fenerbahçe Kulübü’nün Olağan Yüksek Divan Kurulu Toplantısı Faruk Ilgaz Tesisleri'nde sona erdi.

Fenerbahçe Yüksek Divan Kurulu Toplantısı sona erdi
29-07-2023 16:18
Google News

Fenerbahçe ÖZETİ| Kulübü’nün Olağan Yüksek Divan Kurulu Toplantısısona erdi.

Faruk Ilgaz Tesisleri'nde gerçekleştirilen toplantıya Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç, yönetim kurulu üyeleri, Yüksek Divan Kurulu Başkanı Uğur Dündar, yüksek divan kurulu üyeleri ve sarı-lacivertli kulübün üyeleri katıldı. Öte yandan Fenerbahçe Futbol A Takım Teknik Direktörü İsmail Kartal da olağan yüksek divan kurulu toplantısında yer aldı.

Gündemde yer alan maddelerin okunup oylanmasıyla başlayan toplantıda ilk konuşmayı Fenerbahçe Yüksek Divan Kurulu Başkanı Uğur Dündar yaptı.

Siyasi bir kişilik olmadığını aktaran Dündar, insanların cinsiyet, ırk, coğrafya ve ebeveynlerini seçemeyeceklerini ancak tuttukları takımı kendilerini seçtiğini hatırlarak şunları söyledi:

"Ben Fenerbahçe’nin bağımsızlık ruhunu sevdim. İstanbul işgal haldeyken, kulüp binasında önündeki kayıkhaneden silah sevkiyatı yapan yurtseverliğini ve azmini sevdim. Boyun eğmeyen karakterini ve direncini sevdim. Ben Fenerbahçe’nin milletimize umut aşılamak için canını dişine katıp General Harrington kupasını sevdim. Yıldırım Orduları Komutanı Mustafa Kemal’in kulüp hatıra defterine bıraktığı bir çift mavi gözü sevdim. Camiamızı yalnızca tesislerden, binalardan, fikstürlerden ve skorlardan ibaret görenlerin şanlı Fenerbahçe’yi günlük işlerine alet etmeye çalışanları benim siyasi bir kişilik olduğumu iddia ediyor. Bu argüman kullanılarak, milletimizin hafızalarında yer edinmiş ismim karalanmaya çalışılıyor."



“MİLLETVEKİLİ VE BELEDİYE BAŞKANI OLMAYI HİÇ DÜŞÜNMEDİM”

Fenerbahçelilik ruhunun boyunduruğa uygun olmadığını belirten Uğur Dündar konuşmasına şöyle devam etti:

"Ben siyasi bir kişilik değilim, hiçbir siyasi partiye üyeliğim yok. Milletvekili ve belediye başkanı olmayı hiç düşünmedim. Türkiye’de objektif haberciliğin kurulmasına katkı sağlamış yıllardır yapılan tüm anketlerde en güvenilir kişi seçilmiş, halkımızın teveccühünü kazanmış Uğur Dündar'ım. Bakanlığa, Başbakanlığa belki de Cumhurbaşkanlığına kapı aralayacak her türlü siyasi teklifi reddetmiş, halkın gerçekleri öğrenmesi için baş koyduğu o meşakkatli yolda yılmadan yürümüş Uğur Dündar’ım. Yeri geldiğinde iktidarı da muhalefeti de eleştirmiş, kimin imzasına bakmadan yapılan tüm güzel şeyleri alkışlarım. Çünkü başka bir Türkiye olmadığına yürekten inanırım. Olağan Mali Genel Kurulu’nda çıkarılan bazı kasıtlı hadiseler, hepinizin malumu. Beni Olağan Mali Genel Kurul seçmedi. Beni ömrünü Fenerbahçe ruhunu içselleştirmiş, bu uğurda bedeller ödemiş Yüksek Divan Kurulu’nun bilge üyeleri seçti. Verilecek bir hesap varsa, buradan sizlere veririm."

Denetim kurulu raporu okundu

Genel Sekreter Burak Çağlan Kızılhan, konuşmasından sonra gündemdeki Denetim Kurulu Raporunun (DKR) okunması maddesine geçildi. Raporu, kürsüye gelen Denetim Kurulu Üyesi Mehmet Vodina okudu.

Filenin Sultanları, toplantıda alkışlandı

FIVB Milletler Ligi'nde şampiyonluğa ulaşan A Milli Kadın Voleybol Takımı'nın Fenerbahçeli oyuncuları Eda Erdem Dündar, Melissa Vargas, Aslı Kalaç ve Gizem Örge ile Milli Takım İstatistik Antrenörü Artun Aksan, Fenerbahçe Kulübü Olağan Yüksek Divan Kurulu Toplantısı'nda konuşmaların yapıldığı sırada salona geldi.

Faruk llgaz Tesisleri'nde devam eden toplantı için salonda bulunan divan kurulu üyeleri ve kulüp üyeleri şampiyon oyuncuları uzun süre ayakta alkışladı. Oyuncular daha sonra kürsüde konuşma yapan üyeleri dinledi.

Yüksek Divan Kurulu Başkanı Uğur Dündar konuşma bittikten sonra milli oyuncuları konuşma yapmaları için sahneye davet etti.


Editor : Şerif SENCER
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TEKNOLOJİ TÜMÜ
Pirelli, 22 yıl önce piyasaya sürülen otomobil için lastik üretti!
Pirelli, 22 yıl önce piyasaya sürülen otomobil için lastik üretti!

Pirelli 22 yaşındaki otomobil için lastik üretti! Ferrari Enzo için üretilen lastiklerin detayları haberimizde...

ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
TAKIMOPuanAV.
1Galatasaray3596+64
2Fenerbahçe3590+58
3Trabzonspor3558+13
4Başakşehir FK3555+10
5Beşiktaş3554+6
6Alanyaspor3549+3
7Kasımpaşa3549-6
8Çaykur Rizespor3549-7
9Sivasspor3548-9
10Antalyaspor3545-4
11Adana Demirspor3544+3
12Samsunspor3542-5
13Kayserispor3541-9
14MKE Ankaragücü3539-3
15Fatih Karagümrük3537-2
16Konyaspor3537-14
17Gaziantep FK3535-15
18Hatayspor3534-10
19Pendikspor3533-31
20İstanbulspor3516-42
ANKET TÜMÜ
Yerel Seçimlerde Hangi Partiyi Güçlü Buluyorsunuz?
NAMAZ VAKİTLERİ
Gazete Manşetleri
Yol Durumu