USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Spor

Fenerbahçe Hull City maçı canlı izle | TV8 internet yayını

Haber 7 - Yaz dönemi çalışmalarını Jorge Jesus ile sürdüren Fenerbahçe, son hazırlık maçını Hull City ile Sakarya'da oynuyor. Bir süre önce Sakarya'ya gelen iki ekip, dostluk maçında kozlarını paylaşıyor. Bu müsabaka ülkemizde TV8 kanalından canlı ve şifresiz olarak izle

Fenerbahçe Hull City maçı canlı izle | TV8 internet yayını
10-07-2022 20:06
Google News

Portekizli ÖZETİ| antrenör Jorge Jesus ile Avusturya'daki ikinci etap kampını noktalayan Fenerbahçe, bir süredir yurtta Dinamo Kiev karşılaşmasının hazırlıklarını yapıyordu. Sarı-Lacivertli ekip, yaz döneminin altıncı maçını İngiltere Championship ekibi Hull City ile oynuyor. Fenerbahçe ile Hull City arasındaki dostluk maçı ülkemizde TV8 kanalından canlı ve şifresiz izlenebiliyor. Öte yandan binlerce futbol tutkunu bu müsabakanın ne zaman ve saat kaçta başladığını merak ediyor. İşte, Fenerbahçe Hull City maçını internet ve uydudan seyretme yöntemleri...

FENERBAHÇE HULL CİTY MAÇI NASIL CANLI İZLENİR?

Rahmetli Alpay Kazan'ın anısına oynanan Fenerbahçe Hull City hazırlık maçı, Türkiye'de TV8 kanalında canlı ve şifresiz olarak izlenebiliyor. Ayrıca TV8 kanalının resmi internet sitesinde de maç yayını yapılıyor. Bu adresler dışında TÜMSPOR'u ziyaret ederek müsabakaya dair son gelişmelerden tam zamanında haberdar olabilirsiniz.

Altay Bayındır, Fenerbahçe

NE ZAMAN?

Türkiye'deki ve İngiltere'deki binlerce futbol tutkununun merakla beklediği Fenerbahçe Hull City maçı, 10 Temmuz Pazar günü saat 20.30'da başlıyor. Yeni Sakarya Atatürk Stadyumu'ndaki müsabakayı Hull City ve Fenerbahçe taraftarlarının takip etmesi bekleniyor. Diğer taraftan karşılaşmanın biletleri PassoLig üzerinden genel satışa sunuldu. 

Shota Arvaladze, Hull City

MAÇ BİLET FİYATLARI

28 bin 154 kişi kapasiteli Yeni Sakarya Atatürk Stadyumu'nun 22 bin 624 bileti bu karşılaşma için satışa sunuldu. Fiyatlar şu şekilde:

VIP: 420,00

BATI ALT: 300,00

DOĞU ALT: 240,00

BATI ÜST: 150,00

DOĞU ÜST: 150,00

KUZEY KALE ARKASI: 75,00

GÜNEY KALE ARKASI: 75,00

Alınan son bilgiler doğrultusunda 18 bin 365 biletin satıldığı öğrenildi. 

Fenerbahçe ile Hull City, takvim yaprakları 6 Ekim 1953'ü gösterdiğinde ilk maçını oynamıştı. İngiltere'nin Yorkshire kentindeki müsabakada Sarı-Lacivertliler 2-1 galip gelirken, bu sonuç Sarı-Lacivertlilerin İngiltere'deki ilk galibiyeti olarak kayıtlara düşmüştü. İki takım 69 yıllık aranın ardından bu kez rövanş müsabakası için sahaya çıkıyor.

FENERBAHÇE: Altay, Szalai, Min Jae, Ferdi, Osayi, Crespo, İsmail, İrfan Can, Lincoln, Rossi, Valencia

HULL CİTY: Ingram, Coyle, Elder, Greaves, Jones, Figueiredo, Ozan Tufan, Lewis-Potter, Longman, Allahyar, Slater

İKİ TAKIMIN GÜNCEL TRANSFERLERİ

FENERBAHÇE: Diego Rossi, Lincoln Henrique, Emre Mor, Bruma, 

HULL CİTY: Allahyar Sayyadmanesh, Ozan Tufan, Jean Michael Seri, Tobias Figueiredo, Nathan Baxter