USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Spor

Fenerbahçe Genel Kurulu'nda kavga çıktı! Ali Koç'tan, Aziz Yıldırım'a çağrı

Tüm Spor - Fenerbahçe Olağan Mali Genel Kurulu’nda kongre üyeleri arasında kavga çıktı. Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç'un konuşması istifa sesleriyle kesildi.

Fenerbahçe Genel Kurulu'nda kavga çıktı! Ali Koç'tan, Aziz Yıldırım'a çağrı
17-06-2023 18:32
Google News

Fenerbahçe ÖZETİ| Olağan Mali Genel Kurulu'nda kongre üyeleri arasında kavga çıktı! Sarı lacivertli kulübün Başkanı Ali Koç konuşma yaparken ıslıklandı!

Fenerbahçe Olağan Mali Genel Kurulu'nda kongre üyeleri arasında kavga çıktı.

Ali Koç'un konuşmaları sırasında bir grup üye arasında gergin anlar yaşandı.

Sarı lacivertli kulübün başkanı Ali Koç konuşurken, "Taraftar istifa!" tezahüratları yapıldı.

Divan Başkanı Uğur Dündar'ın tüm ikazlarına rağmen tansiyon uzun süre düşmedi.

ALİ KOÇ: "GENEL KURULA GİTMEK RİSKLİ"

"Aday çıkmayacak bir ortamda genel kurula gitmek, önümüzdeki sezonun bütün yapılanmasını ve planlamasını riske edecek bir durum. Bunu 3 yaşındaki çocuk bile anlar. Değişim isteyenler arkadaşlar neden bir aday çıkmıyor? Çıkartın bir aday. İçinde bulunduğumuz durumdan acı çekiyoruz. Biz bilerek mi yapıyoruz."

KAVGA ÇIKTI

Fenerbahçe Olağan Mali Genel Kurulu’nda kongre üyeleri arasında kavga çıktı. Divan Kurulu Başkanı Uğur Dündar, kavganın yatıştırılması için uyarılarda bulundu.



Dündar "Anladığım kadarıyla provakasyon yapmak için buraya gelenler var. Maalesef böyle!Sayın başkanım devam edin konuşmaya." ifadelerini kullandı. Uğur Dündar'ın bu sözlerinin ardından genel kurulda "yuh" sesleri yükseldi." 

"BÖYLE DEVAM EDEMEM"

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, genel kuruldaki kavganın sürmesi üzerine "Sayın başkanım, ben bu ortamda konuşma yapamam. Bekliyorum." dedi.

15 DAKİKA ARA VERİLDİ

Uğur Dündar, kongreye 15 dakika ara verildiğini açıkladı. Dündar, "Bir sakinleşelim, ondan sonra başkanımız kaldığı yerden konuşmaya devam edecek" ifadelerini kullandı.

15 DAKİKALIK ARANIN ARDINDAN ALİ KOÇ KONUŞMAYA DEVAM ETTİ!

"FUTBOLDA BAŞARI YOKSA, HİÇBİR ŞEYİN KIYMETİ YOK"

"Metin Sipahioğlu, Fenerbahçe'nin menfaatleri için düşünen biri. Kendisi rakamları açıklamış, eski başkan da açıklama yapmış. Altın bulsanız, Samandıra'dan petrol çıksa... Futbolda başarı yoksa, hiçbir şeyin kıymeti yok. Ben de sizin tarafınızda olsam, sizinle aynı düşüncelerde olurdum."

"UEFA BİLE BUNU ANLAMIYOR"

"Stadyum isim sponsorluğu için 2015 yılında alınan 90 Milyon dolar kırdırılarak 72 Milyon dolar alındı, 26 Milyon doları borçlara kullandı, geri kalanı o sezon harcandı. Borç 386 Milyon Euro'ya düştü. Ama bunu taşımamız mümkün değildir. Yeniden yapılandırmanın da ödenmesi mümkün değildir. TL bazından borç 3.2 Milyar TL'den, 7 milyar 686 milyon TL'ye çıktı. UEFA bile bunu anlamakta güçlük çekiyor.

"PARMAK SALLAMA OLAYI, ÜZÜLDÜM"

"Bir arkadaşımız çıktı, parmak sallama olayını söyledi. En üzüldüğüm olay bugün. 10 saniyelik video, öncesini ve sonrasını bilmeden yaptığınız yorumlar beni üzmüştür. İşler ne kadar gergin olursa olsun, aleyhte tezahürat olacak diye son futbolcumuz sahayı terk edene kadar içeri kaçmayan, taraftardan uzak olmayan, sokakta da taraftarla olan bir insanım. 2-3 tane olumsuz örneğiniz varsa, 100'lerce 1000'lerce olumlu örnek veririm. Sosyal medya pompalamasıyla, bir sürü konuda bu yorumların yapılmasına sebep verilmektedir."

"EN BÜYÜK RAKİBİ KENDİSİ"

"Bu camianın en büyük rakibi kendisi. Bu camiaya en büyük zarar verenlerin bizler olduğunun kanaatine varırsınız. Fenerbahçe 3 defa şampiyonluğu son hafta kaybetti. 2006'daki kurgulanan Denizli maçı, kurgulanan lig... Dünyanın hiçbir yerinde o maç bitirilmezdi. Dünyada hiçbir takım 6 yılda 3 kez son maç şampiyonluk kaybetmiş. Hiçbir takım, bir örgüt tarafından hedef alınmıştır."

"TFF'Yİ KURŞUNLAYANLAR BULUNDU AMA..."

"TFF'yi kurşunlayanlar bulundu ama Fenerbahçe'yi kurşunlayanlar bulunmadı. Neden Devlet dibe inmeme konusunda bu kadar rahat? Çünkü bizim camiamızdan bir reaksiyon yok."

"TARAFTAR YASAĞININ NEDENİNİ GÖRDÜNÜZ"

Kayserispor deplasmanında taraftar yasağı yedik. Hepiniz neden olduğunu gördünüz. Ondan önceki maç yanılmıyorsam Kasımpaşa'ydı, stadyumumuzda siyasi sloganlar atıldı. Ertesi gün Beşiktaş maçında da aynısı yaşandı. Yasak sadece Fenerbahçe'ye geldi. Neden sadece Fenerbahçe'ye geldi? Neden Fenerbahçe, Kayserispor deplasmanına giderse ülkede kaos yaratılacak diye mahkeme kağıtlarına girdi?

"SİZ KİME DİŞİNİZİ GÖSTERİYORSUNUZ"

Bana kızıyorsunuz ya dişinizi bize gösteriyorsunuz diye. Siz kime dişinizi gösteriyorsunuz Fenerbahçe menfaatleri çerçevesinde? Eski başkanlar, eski yöneticiler, kamuoyunda yeri olan kişiler...

28. ŞAMPİYONLUK SÖZLERİ

"28 şampiyonluk başvurusu. Geldiğimiz günden beri üstünde çalışıyoruz. 6 Mart 2021'de başvurular yapılmış. 6 mektup, 7 dilekçe... Aradan 2 sene 3 ay geçmiş. Biz sahaya 5 yıldızla çıkınca konu oluyor. Bunun sebebi kurallara isyan etmek değil, bu işin olumlu ve olumsuz bir şekilde çözüme gitmemesine olan tepkimizdir."

"HATALAR, BİZİM LEHİMİZE OLMUYOR"

"Neden futbolun paydaşlarının yıllarca konuştuğu hakem hataları, neden hiç Fenerbahçe lehine olmuyor? Neden hep Fenerbahçe aleyhine oluyor? Bunları bir düşünün! Aziz Yıldırım, Ali Koç, gelecek diğer başkanlar... Bunları bugünkü yönetimle alakalı görüyorsanız, diyecek bir şeyim yok. Başarı istiyorsak, Fenerbahçe'nin haklarını hep beraber korumalıyız."

ELEŞTİRİLERE CEVAP!

"Futbol aklı diye bir şey söyleniyor ve eleştiriliyoruz. netice olmayınca her şey söylenir. Biz de bunları saygıyla dinliyoruz. Bu sene takvimsel açıdan ve Fenerbahçe açısından garip bir sene. En büyük yatırımı dünyaca ünlü hocaya yaptık. 2019'da Portekiz'de bir kulüp başkanından hoca tavsiyesinde bulunmasını istedim. 'Acil başarı istiyorum' dedim. Acil başarı için Jorge Jesus ismini verdi, o zaman mümkün olmadı. Seneler sonra kısmetmiş geldi. Kimse sorgulamadı, herkes alkışladı. 'Ders alınmış, öğrenilmiş' denildi. Sahadaki futbolumuz alkışlandı. Jorge Jesus'u kimse sorgulamadı. Şimdi herkes gitmesi için mesajlar atıyor. 39 senede 20 şampiyonluk, Güney Amerika Şampiyonlar Ligi kazanmış. Suudi Arabistan, Portekiz, Brezilya'da başarılı olmuş adam, herkes tarafından kabul gördü."

"HALA GOLCÜSÜ YOK DENİYOR"

"Rakiplerimizden 17 maç daha fazla oynadık. UEFA'da 107. sıradan 58. sıraya çıktık. Sevilla'yı salladık ama yıkamadık. 2-0 kaybettik ilk maç ama skor, oyunu yansıtmıyor. İstanbul'da ilk yarı perişan ettik. İkinci yarı salladık ama eleyemedik. Sevilla tek yenilgisini bizden aldı. Gruptan yenilgisiz, lider çıktık. Ligde puan averajımız 2.22. Son şampiyonluğumuzda 2.18. 56 açta 126 gol attık. 2.25 gol averajı yakaladık. Ligde gol averajımız 2.42. Puan averajımız, son 5 senenin şampiyonluğunun üstünde. İstatistiksel olarak fena bir sezon yaşamadık. Golcü istenildi, Vedat Muriqi'ye 12 Milyon € teklif geldiğinde konuyu bilenlere sordum 'Hemen sat daha fazlası olmaz' dediler. Ama 20 Milyon €'ya yakın rakama sattık. Lazio'dan Şampiyonlar Ligi bonusu alacağız. Enner Valencia ve Michy Batshuayi'nin gol sayısı ortada. Hala, 'Fenerbahçe'nin golcüsü yok!' diyorsunuz."

"DERBİ SONUÇLARINA AKIL ERMİYOR"

Bu performansın üzerine derbilerdeki sonuçlara akıl sır ermiyor. Ne garip maç varsa hep bizim sahamızda oluyor. Olacak iş değil. Yılların getirdiği hasret olmasaydı bu sezona 'başarısız olduk' demeyecektik. Türkiye Kupası'nı 10 yıldır alamıyorduk. Kazanarak sanki ayıp etmişiz. Ana hedefimiz elbette bu değil ama bu da sanki kıymetsizmiş gibi konuşmak doğru değil."

ARDA GÜLER SÖZLERİ

Arda Güler'in ne olacağı belli değil ama bizi yerden yere vuruyorlar. Enner Valencia'dan Allah razı olsun. Ancak yeri geldi, onu da yerden yere vurduk. Her türlü kötülük, şanssızlık ve uğursuzluk başımıza geldi.

"ALINACAK ÇOK MESAJ VAR"

"Bugünkü toplantıdan alınacak çok mesaj var. Verilecek çok da mesaj var. Bu mesajları nasıl kullanacağız? Önemli olan bu. Düzen bugün biraz karmaşık oldu. Divan Kurulu Başkanı Uğur Dündar karar aldı, bir 40 kişi daha konuşacak. Onları da dinlemek için sabırsızlanıyorum. Hepimizin canı sıkkın ve söyleyecek bir şeyi var. Söylenen pek çok şeyin haklılık payı da yüksek."

AZİZ YILDIRIM'A CEVAP VERDİ!

"Ya aday olun, ya da başımızdan çekilin! Bir kere 5 yılda Fenerbahçe için bir şey yapmadınız! 'Fener Ol'a katılmadınız. Düşün yakamızdan. Bırakın canınızdan çok sevdiğiniz Fenerbahçe şu sezonu huzur içinde geçirsin. Tribünleri kurcalamaya vaktinizi harcamayın!"

"Kendiniz gelin! Yancılarınızı getirin! En ufak şeyde sosyal medyada paylaşım yapan, gol yediğimizde sevinenleri alın gelin! Mert olun mert! Ne yapacaksanız açıkça yapın. Aday olun."

"Fenerbahçe'yi İrfan Can Kahveci transferi için SPK'ya şikayet edeceğinizi söylediniz. Yakışıyor mu ya? 'Seyirci ile göndereceğim! Mahkemeye vereceğim' dediniz. Yakışıyor mu? Hakan Şükür'ü referans alıp, söylemlerini bize karşı kullandınız. Yazıklar olsun!"


Editor : Şerif SENCER
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TEKNOLOJİ TÜMÜ
Apple'ın 7 Mayıs'taki Etkinliğinde Neler Tanıtılacak? Nasıl İzlenir?
Apple'ın 7 Mayıs'taki Etkinliğinde Neler Tanıtılacak? Nasıl İzlenir?

Yılın ilk Apple etkinliği 7 Mayıs'ta gerçekleştirilecek. Peki "Let Loose" isimli bu etkinlikte neler tanıtılacak? Saat kaçta ve nasıl izlenir? İşte bilmeniz gereken her şey.

ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
TAKIMOPuanAV.
1Galatasaray3493+59
2Fenerbahçe3489+58
3Trabzonspor3558+13
4Başakşehir FK3555+10
5Beşiktaş3554+6
6Alanyaspor3549+3
7Kasımpaşa3549-6
8Çaykur Rizespor3549-7
9Sivasspor3448-4
10Antalyaspor3445-3
11Adana Demirspor3544+3
12Samsunspor3542-5
13Kayserispor3541-9
14MKE Ankaragücü3539-3
15Fatih Karagümrük3537-2
16Konyaspor3436-14
17Gaziantep FK3434-15
18Hatayspor3433-10
19Pendikspor3430-32
20İstanbulspor3516-42
ANKET TÜMÜ
Yerel Seçimlerde Hangi Partiyi Güçlü Buluyorsunuz?
NAMAZ VAKİTLERİ
Gazete Manşetleri
Yol Durumu