USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Spor

Fenerbahçe elendi mi? Fenerbahçe Slovacko maçı ne zaman? UEFA Avrupa Ligi...

Haber 7 - Yeni sezona Jorge Jesus ile başlayan Fenerbahçe, UEFA Avrupa Şampiyonlar Ligi 2'nci Ön Eleme turunda Dinamo Kiev'e mağlup olarak turnuvaya veda etti. Bilindiği üzere bu turda elenen taraf, UEFA Avrupa Ligi 3. Ön Eleme turunda Çekya'dan Slovacko eşleşecekti. Dolayısıyla tems

Fenerbahçe elendi mi? Fenerbahçe Slovacko maçı ne zaman? UEFA Avrupa Ligi...
27-07-2022 23:07
Google News

Süper ÖZETİ| Lig'de önceki sezonu 2'nci sırada tamamlayarak UEFA Avrupa Şampiyonlar Ligi bileti alan Fenerbahçe, yeni teknik heyet ve kadrosuyla Avrupa'daki yolculuğunu Kupa 2'de sürdürecek. İlk olarak Dinamo Kiev'le eşleşen Sarı-Lacivertliler, köklü rakiplerine evlerinde mağlup olarak UEFA Avrupa Ligi 3. Ön Eleme turuna kaldı. Bilindiği üzere bu eşleşmenin mağlubu Slovacko ile eşleşecekti. Dolayısıyla temsilcimizin rakibi de belli oldu. Peki, Fenerbahçe Slovacko maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda yayınlanacak? İşte, UEFA Avrupa Ligi 3. Ön Eleme turu maçlarının tarihleri...

FENERBAHÇE SLOVACKO MAÇI NE ZAMAN?

Türkiye'yi UEFA Avrupa Ligi'nde temsil eden iki temsilcimizden biri Fenerbahçe'nin Slovacko ile oynayacağı ilk maç 4 Ağustos Perşembe günü düzenlenecek. Sarı-Lacivertliler ilk randevusuna Ülker Stadyumu'nda çıkacak. Öte yandan müsabakanın saati henüz belirlenmedi. Bu yöndeki programın önümüzdeki günlerde UEFA'nın resmi internet sitesinden duyurulması bekleniyor.

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç

RÖVANŞ MAÇININ TARİHİ

Fenerbahçe, Slovacko ile oynayacağı ilk maçın akabinde bu kez Çekya'ya yolculuk edecek. Hatırlanacağı üzere Sarı-Lacivertliler yaz kampını da Slovacko ile birlikte Avusturya'da düzenlemişti. Bu müsabakanın 11 Ağustos Perşembe günü Miroslava Valenty'de organize edilecek. Kanarya, genel skorda rakibine üstünlük kurması halinde Play-Off etabının kapısını aralayacak.

Mergim Berisha, Fenerbahçe

HANGİ KANALDA?

On binlerce futbol tutkununun adeta iple çektiği Fenerbahçe Slovacko maçı, ülkemizde EXXEN adlı dijital video platformu üzerinden izlenecek. 2022-2023 ve 2023-2024 futbol sezonlarında Avrupa maçları bir önceki sezonda da olduğu gibi EXXEN'de yayınlanacak. Öte yandan, eşleşmeye dair son gelişmelerden haberdar olmak için TÜMSPOR'u ziyaret edebilirsiniz.

Exxen Aylık Ücreti 2022 Ne Kadar? ExxenSpor Paketi Fiyatı ve Diğer PaketlerExxen Aylık Ücreti 2022 Ne Kadar? ExxenSpor Paketi Fiyatı ve Diğer Paketler

HAKEMLER

Fenerbahçe Slovacko maçının hakemleri henüz açıklanmadı. Saha içi hakemlerinin önümüzdeki günlerde UEFA'nın resmi internet sitesi üzerinden duyurulması bekleniyor. Sarı-Lacivertlilerin son oynadığı Dinamo Kiev rövanşında UEFA, İtalya Futbol Federasyonu'ndan atama yapmıştı. İlk maçın hakemleri de İsveç Futbol Federasyonu'ndan seçilmişti. Kritik Slovacko maçının da hakem kadrosu ilerleyen süreçte belli olacak.

PLAY-OFF TURU NE ZAMAN?

UEFA'nın belirlediği statü gereğince 3. Ön Eleme turunda başarılı olan ekipler, doğrudan Play-Off etabına yükseliyor. Bu doğrultuda UEFA Avrupa Ligi Play-Off maçlarının kurası 2 Ağustos'ta çekilecek. Yani, Fenerbahçe Slovacko maçının galibi şeklinde bir çekim olacak. Diğer taraftan Play-Off maçları da 18 Ağustos ile 25 Ağustos tarihlerinde oynanacak.