USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Spor

Fenerbahçe Dinamo Kiev maçını şifresiz veren kanallar! Yabancı yayıncıların listesi

Haber 7 - UEFA Avrupa Şampiyonlar Ligi'nde Türkiye'yi temsil eden Fenerbahçe, 2. Ön Eleme turunda Dinamo Kiev'le ikinci maça çıkıyor. Geçtiğimiz hafta oynanan ve 0-0'lık skorla sonuçlanan ilk müsabakanın akabinde turun anahtarı Ülker Stadyumu'ndaki mücadelede saklı olacak. Pek

Fenerbahçe Dinamo Kiev maçını şifresiz veren kanallar! Yabancı yayıncıların listesi
27-07-2022 13:28
Google News

feSüper ÖZETİ| Lig 2021-2022 Ahmet Çalık Futbol Sezonunu 2'nci sırada tamamlayarak UEFA Avrupa Şampiyonlar Ligi bileti alan Fenerbahçe, 2. Ön Eleme turunda Dinamo Kiev ile karşılaşıyor. Daha önce Polonya'nın Lodz kentindeki Miejski Stadyumu'nda ilk maça çıkan taraflar, sahadan 0-0'lık skorla ayrılmıştı. Bir haftalık aranın akabinde bu kez Fenerbahçe ile Dinamo Kiev Ülker Stadyumu'nda sahaya iniyor. Peki, bu müsabaka ne zaman ve saat kaçta başlıyor? İşte, Fenerbahçe Dinamo Kiev maçını şifresiz veren yabancı kanallar ile CBC Sport HD kanalının yayın bilgileri...

FENERBAHÇE DİNAMO KİEV MAÇINI ŞİFRESİZ VEREN YABANCI KANALLAR

5 SPORT Israel HD

Canal 11 Portugal HD

Setanta Sports 1 Eurasia HD

Sportdigital TV HD

SportKlub Balkins HD

Turkmenistan Sport HD

UEFA'nın resmi internet sitesinde yer alan 'Yayıncı' bölümünde Fenerbahçe Dinamo Kiev maçını ekrana getirecek kanallar yukarıdaki şekliyle paylaşıldı.

Altay Bayındır, Fenerbahçe

Türk takımlarının Avrupa'daki maçlarını yayınlamasıyla bilinen CBC Sport HD kanalının yayın akışı çizelgesinde Fenerbahçe Dinamo Kiev mücadelesi yer almıyor. CBC Sport HD kanalının uydu ve frekans bilgileri için aşağıdaki haberi okuyabilirsiniz.

CBC Sport HD nasıl izlenir? Uydu ve Frekans bilgileri nedir? İnternet yayını...CBC Sport HD nasıl izlenir? Uydu ve Frekans bilgileri nedir? İnternet yayını...

HANGİ KANALDA? 

Günlerdir merakla beklenen Fenerbahçe Dinamo Kiev maçı ülkemizde EXXEN adlı internet tabanlı dijital uygulama üzerinden canlı ve şifreli olarak izlenebilecek. Bilindiği üzere ilk maç beIN Sports HD kanalından izlenmişti. Lakin rövanş mücadelesi geçtiğimiz sezonda da olduğu şekliyle EXXEN'den takip edilecek.

Exxen Aylık Ücreti 2022 Ne Kadar? ExxenSpor Paketi Fiyatı ve Diğer PaketlerExxen Aylık Ücreti 2022 Ne Kadar? ExxenSpor Paketi Fiyatı ve Diğer Paketler

EXXEN ve EXXENSPOR hakkında daha fazla bilgi edinebilmek için yukarıdaki içeriğe tıklayabilirsiniz. Bu adresler dışında TÜMSPOR'u ziyaret ederek Fenerbahçe Dinamo Kiev maçına dair son gelişmelerden tam zamanında haberdar olabilirsiniz.

NE ZAMAN?

Binlerce futbol tutkununun adeta iple çektiği Fenerbahçe Dinamo Kiev maçı, 27 Temmuz Çarşamba günü saat 20.00'de başlayacak. Ülker Stadyumu'nda organize edilecek müsabaka esnasında İstanbul'daki hava sıcaklığının 26 derece olması ve yağışsız geçmesi bekleniyor.

Jorge Jesus, Fenerbahçe

HAKEMLER

UEFA'nın resmi internet sitesinde Fenerbahçe Dinamo Kiev maçının hakemleri yayınlandı. Kritik müsabakada düdük çalacak saha içi hakemleri şu şekilde:

Massimiliano Irrati (Hakem)

Filippo Meli (1. Yardımcı Hakem)

Domenico Rocca (2. Yardımcı Hakem)

Gianluca Manganiello (Dördüncü Hakem)

UEFA, Ülker Stadyumu'ndaki müsabakanın saha içi hakemlerini İtalya Futbol Federasyonu'ndan (IFF) atadı.

Mircea Lucescu, Dinamo Kiev (Lodz/Polonya)

FENERBAHÇE DİNAMO KİEV MAÇ BİLET FİYATLARI

Fenerbahçe, yaz dönemindeki uzun bir aranın ardından ilk kez taraftarıyla evi Ülker Stadyumu'nda buluşuyor. Bu vesileyle Dinamo Kiev maçının biletleri PassoLig sistemi üzerinden satışa sunulmuştu. Bilet fiyatları ise şu şekilde:

Fenerium Alt E: 3.800 TL

Maraton Alt E: 1.100 TL

Fenerium Alt / Maraton Alt D-F: 880 TL

Fenerium Alt / Maraton Alt C-G: 730 TL

Fenerium Alt / Maraton Alt B-H: 570 TL

Fenerium Alt / Maraton Alt A-I: 450 TL

Fenerium Üst / Maraton Üst E: 400 TL

Fenerium Üst / Maraton Üst D-F: 360 TL

Fenerium Üst / Maraton Üst C-G: 330 TL

Fenerium Üst / Maraton Üst B-H: 250 TL

Fenerium Üst / Maraton Üst A-I: 220 TL

Kuzey / Spor Toto: 180 TL

Son alınan bilgiler doğrultusunda satışa sunulan 45 bin 442 biletin tamamının tükendiği öğrenildi.