USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Spor

Fenerbahçe'de sürpriz İsmail Kartal kararı!

Tüm Spor - Fenerbahçe'de teknik direktör İsmail Kartal'ın gelecek sezon takımın başında olmayacağı öne sürüldü.

Fenerbahçe'de sürpriz İsmail Kartal kararı!
10-05-2024 19:43
Google News

Şampiyonluk ÖZETİ| parolasıyla başladığı sezonda bitime 3 hafta kala Galatasaray'ın 6 puan gerisinde bulunan ve son haftalarda sürpriz puan kayıplarıyla eleştirilerin hedefinde yer alan Fenerbahçe teknik direktörü İsmail Kartal'ın geleceği merak konusu.



Sabah Gazetesi'nin haberine göre sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan İsmail Kartal net olarak yeni sezonda sarı-lacivertli takımın başında olmayacak. Deneyimli teknik adamın kredisini tükettiği ve Ali Koç'un başkanlığa devam ettiği senaryoda dahi yolların ayrılacağı vurgulandı.

Yabancı teknik direktör tercih edilecek

Haberde gerek Ali Koç gerek yeni bir başkanın seçilmesi halinde 2024-25 sezonunda yabancı teknik direktör tercih edileceği kaydedildi.

Fenerbahçe'deki 3. dönemini yaşayan İsmail Kartal, bu sezon çıktığı toplam 55 maçta 41 galibiyet, 7 beraberlik ve 7 yenilgi alarak maç başına 2.36 puan ortalaması yakaladı.
 


Editor : Şerif SENCER
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TEKNOLOJİ TÜMÜ
Epic Games İndirimlerinde Fiyatı Düşen Yüksek Metascore'lu Oyunlar
Epic Games İndirimlerinde Fiyatı Düşen Yüksek Metascore'lu Oyunlar

Epic Games, yakın zamanda birçok oyunun fiyatını düşüren Mega İndirim kampanyasını başlatmıştı. Biz de bu kampanyada fiyatı düşen, eleştirmenlerden iyi puan almış bazı oyunları derledik.

ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
Yerel Seçimlerde Hangi Partiyi Güçlü Buluyorsunuz?
NAMAZ VAKİTLERİ
Gazete Manşetleri
Yol Durumu