USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Spor

Felipe Sanchez Mateos: Bugün kolay olmadı

Haber 7 - Süper Lig'de Alanyaspor ile Beşiktaş karşılaştı. 3-0'dan 3-3 beraberlikle sonuçlanan maçın ardından Alanyaspor Teknik Sorumlusu Felipe Sanchez Mateos açıklama yaptı.

Felipe Sanchez Mateos: Bugün kolay olmadı
15-08-2022 01:07
Google News

Spor ÖZETİ| Toto Süper Lig'in 2. haftasında Alanyaspor ile Beşiktaş karşı karşıya geldi. Zorlu mücadelede 3-0 geriye düşen Alanyaspor, maçın sonunda sahadan 3-3 beraberlikle ayrıldı. Mücadelenin ardından Alanyaspor Teknik Sorumlusu Felipe Sanchez Mateos açıklamalarda bulundu.

Mateos, "Maça iyi başlayamadık. Yapmak istediklerimizi sergileyemeden erken dakikada gol yedik. Bu gol sonrası oyunun dinamiği değişti. Duran toplara dikkat etmemiz gerekiyordu. Oyuncularım bunu başardı. Bugün kolay olmadı. 3-0 geriye düştük ve ekstra bir geri dönüş sergiledik." ifadelerini kullandı.

"Oyunun içerisindeki dinamik çok fazla değişti"

Mateos, "Hem teknik açıdan hem de mental açıdan sağlam olan Alanyaspor vardı. Bu oyuncularımıza sadece büyük maçlarda değil, tüm maçlarda ihtiyacımız olacak. Bugün ilk dakikalarını alan oyuncularımız için mutluyuz. Maçta farklı değişiklikler oldu. Rakip takımla taktik savaşına girdik. Oyunun içerisindeki dinamik çok fazla değişti. Yeni gelen oyuncularımız ile çok fazla çalışma şansımız olmadı." dedi.