USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Politika

Fatih Erbakan'dan oy oranıyla ilgili açıklama: Son bir kaç haftada destek arttı

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, ÜLKE Tv canlı yayınında, 'Halkın nabzını tutuyoruz, özellikle son bir kaç haftada Cumhur İttifakı'na olan desteğin arttığını görüyoruz' dedi.

Fatih Erbakan'dan oy oranıyla ilgili açıklama: Son bir kaç haftada destek arttı
04-05-2023 01:47
Google News

Yeniden ÖZETİ| Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, ÜLKE Tv canlı yayınında soruları yanıtladı. 

Fatih Erbakan'ın açıklamalarından satır başları:

7'li masanın söylemleri ve yapıları dolayısıyla Cumhur İttifakı'na katıldık. 

Karşı tarafın hedefleri, 7 tane ortağın özellikle bir kaç tanesinin ifadeleri. FETÖ yöneticileri, PKK yöneticileri, LGBT destekçileri bunların karşılarında olmamız gerekir dedik. 

VATANDAŞLARIN MÜCAHİT SLOGANLARI

Mücahit olarak anılmak çok güzel bir şey. Tabi sadece bizim için değil rahmetli Erbakan'ı da hatırlayarak söylüyorlar. Mücahit insanların sıkıntılarından kurtulması için çalışan demektir. Rahmetli Erbakan hocamıza inşallah layık olup ülkemize hizmet ederiz. 

Mücahit Kılıçdaroğlu söylemlerini hayretle ve üzüntüyle izliyoruz. Saadet Partisi tabanını bu işten ayrı tutmak lazım çünkü onlar da bundan rahatsızlar. 7'li masanın içerisindesiniz ve orada Saadet Partisi'nin olması vatandaşın gözünde dindar görünmektir. Dindar parti de burada demek içindir. Meşrulaştırdığınız bloğun söylemleri ortada. "LGBT Türk aile yapısına zarar vermez" diyen birini Cumhurbaşkanı yapacaksınız. "Okul öncesi çocuklara Kur'an öğretmek çağ dışı zihniyettir" diyen birini cumhurbaşkanı yapacaksınız. 

Bunların hepsi bizimle taban tabana zıt. Rahmetli Erbakan yerli milli savunma için büyük bir mücadele ortaya koymuş ama bunlar ne diyor "İHA'lara SİHA'lara dokunacağım".