USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Fahrettin Altun'dan provokatif paylaşım: 'Ya istikrar diyeceğiz ya karmaşa'

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda ''Esas itibariyle bugün Türkiye'de önümüzde 2 seçenek var. Ya istikrar diyeceğiz ya karmaşa'' ifadelerini kullandı.

Fahrettin Altun'dan provokatif paylaşım: 'Ya istikrar diyeceğiz ya karmaşa'
12-05-2023 16:32
Google News

Türkiye, ÖZETİ| Cumhurbaşkanlığı ve 28. Dönem Milletvekili seçimi için 48 saatten az bir süre sonra sandık başına gidecek. Seçime saatler kala, Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun'un sosyal medya hesabı Twitter'dan yaptığı provokatif paylaşım dikkat çekti. Altun, yaptığı paylaşımı 2 dakika sonra silip, aynı şekilde tekrar yükledi.

Altun'un paylaşımında şu ifadeler yer aldı:

''Esas itibariyle bugün Türkiye'de önümüzde 2 seçenek var. Çok kıymetli bir kararın arifesindeyiz. Ya bağımsızlıktan, ya bağımlılıktan yana olacağız. Ya Türkiye'nin büyümesinden yana olacağız ya Türkiye'nin küçülmesinden yana olacağız. Ya ülkemizin birliğinden, dirliğinden yana olacağız. Ya ülkemizin yeniden emir alan ne yazık ki pek çok iç çelişkiyle malul bir ülke olmasını temenni edeceğiz. Ya istikrar diyeceğiz ya karmaşa diyeceğiz.

Esas itibariyle bugün Türkiye'de önümüzde 2 seçenek var. Çok kıymetli bir kararın arifesindeyiz. Ya bağımsızlıktan, ya bağımlılıktan yana olacağız. Ya Türkiye'nin büyümesinden yana olacağız ya Türkiye'nin küçülmesinden yana olacağız. Ya ülkemizin birliğinden, dirliğinden yana… pic.twitter.com/NYouLmihmJ

— Fahrettin Altun (@fahrettinaltun) May 12, 2023
Editor : Şerif SENCER
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TEKNOLOJİ TÜMÜ
Bing API'si Çöktü, ChatGPT ve Copilot İnternete Bağlanamadı
Bing API'si Çöktü, ChatGPT ve Copilot İnternete Bağlanamadı

Microsoft'un arama motoru Bing çöktü, çökerken yanında API'sini de götürdüğü için popüler yapay zekâ araçları internetsiz kaldı.

ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
Yerel Seçimlerde Hangi Partiyi Güçlü Buluyorsunuz?
NAMAZ VAKİTLERİ
Gazete Manşetleri
Yol Durumu