USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Ezan sesinden rahatsız olan komşusunu uyaran CHP'li kadını böyle cezalandırdılar

İnternethaber Yayın Grubu Başkanı Hadi Özışık, Youtube kanalında İstanbul'un lüks sitesinde ezan sesinden rahatsız olan komşularını uyaran CHP'li bir kadının Whatsapp grubundan atılmasını anlattı.

Ezan sesinden rahatsız olan komşusunu uyaran CHP'li kadını böyle cezalandırdılar
10-10-2023 13:02
Google News
İnternethaber ÖZETİ| Yayın Grubu Başkanı Hadi Özışık, Youtube kanalında İstanbul'un lüks sitesinde ezan sesinden rahatsız olan komşularını uyaran CHP'li bir kadının Whatsapp grubundan atılmasını anlattı.Abone ol

Ezan sesini duyunca duygulananlar olduğu gibi bir de rahatsız olanlar var! Sözde Gayri Müslimlerin çoğunlukta olduğu bir semt... Ulus'ta lüks bir site...  Mevzu okunan ezandan rahatsızlık...

Site sakinleri WhatsApp grubu üzerinden özgürlük arayışındalar... Yine aynı sitede oturan CHP'li, Seküler, Atatürkçü bir isim de ezandan rahatsız olanları kınıyor.

Kapak gibi cevaplar veriyor.  İnanç özgürlüğüne saygı duyulmasını isterken "Hayırlı Cumalar" sözüyle bitirdiği konuşmasının ardından kadın gruptan atılıyor. Kabul görmeyen, dışlanan bu kadının istediği oysa sadece okunan ezana saygıydı.

Ama laiklik savunucusu bir komşu ezanı duymak istemiyor ve kendi semtinde okunmasını hazmedemiyor.  Atatürkçü bir ailenin ferdi, laik düşünce sahibi, seküler anlayışa sahip bir kadın ezana saygı duyulmasını istiyor ama gördüğü muameleye bakın! Rahmetli Necmettin Erbakan'a küfreden, Temel Karamollaoğlu'nu el üstünde tutan Canan Kaftancıoğlu da "Ezan sesi duyunca kusasım geliyor!" Demişti. Siz ne diyorsunuz? 

İnternethaber Yayın Grubu Başkanı Hadi Özışık, yaşanan tartışmaları Youtube kanalında değerlendirdi. 

HADİ ÖZIŞIK'IN PROGRAMININ TAMAMINI İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN


Editor : Şerif SENCER
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TEKNOLOJİ TÜMÜ
Wear OS 5 İçin Geliştirici Önizlemesi Geldi
Wear OS 5 İçin Geliştirici Önizlemesi Geldi

Google I/O etkinliğinde Wear OS 5 için bir geliştirici önizlemesi duyuruldu. Bu güncellemenin en bariz özelliği ise gelişmiş batarya ömrü sağlaması olacak.

ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
Yerel Seçimlerde Hangi Partiyi Güçlü Buluyorsunuz?
NAMAZ VAKİTLERİ
Gazete Manşetleri
Yol Durumu