USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Eylem Tok'un eski eşiyle ilgili çarpıcı detay! Babanın adı fenomenler dosyasından çıktı

Oğuz Murat Acı’nın ölümüyle sonuçlanan kaza sonrası Eylem Tok ve oğlu yurtdışına kaçmıştı. Firara yardım ettiği söylenen baba Bülent Cihantimur'un isminin fenomenlere yönelik yürütülen soruşturma kapsamında geçtiği öğrenildi.

Eylem Tok'un eski eşiyle ilgili çarpıcı detay! Babanın adı fenomenler dosyasından çıktı
13-03-2024 10:27
Google News

Oğlunu ÖZETİ| Mısır'a kaçıran yazar sessizliğini bozdu: 'Lütfen beni de anlayın'

GALERİNİN DEVAMI <p>Eyüpsultan’da çarptığı Oğuz Murat Acı’nın ölümüne <a href=neden olan oğlunu Mısır’a kaçırdığı ortaya çıkan yazar Eylem Tok sessizliğini bozdu.

"><p>Eyüpsultan'da lüks ciple emniyet şeridinde arızalanan ATV motorunu kontrol eden gruba çarpan ve Oğuz Murat Acı'nın ölümüne neden olan 17 yaşındaki sürücü T.C.'yi Mısır'a kaçırdığı ortaya çıkan annesi yazar Eylem Tok <a href=açıklama yaptı.

"><p>Tok tarafından yazılı <a href=olarak yapılan açıklamada şunları söyledi;

"><p>daha çok üzecektir ve yıpratacaktır.

"><p>Ancak oğlumun bizden habersizce o <a href=gün arabam ile dışarıya çıkmasının tüm sorumlusu benim, bunu kabul da ediyorum. Ben bir anne olarak bu durumun yaşanmaması adına gereken tüm tedbirleri almalıydım.

"><p>Ancak ne yazık ki yazılanların hepsi doğru değil, oğlum olaydan <a href=sonra kaçmadı, aksine olay yerine yardıma gelen insanlarla birlikte o da yardım etti ki ambulans ve ekipler de çağrılmıştı, ancak ben sonrasında çok korktum. Yalan söyleyemem, bir anne olarak oğlum darp edilir mi? Başına bir şey gelir mi? Diye. Ne olduğunu anlayana kadar yurt dışına çıkarmak istedim ve yurt dışına çıktıktan sonra boşanmış olduğum, oğlum Timur'un babası Bülent ile tüm yaralıların, kazazedelerin ilgilenilmesi için konuştuk.

"><p>Biz yurt dışına çıkarken bir mağdurun öldüğünü dahi bilmiyorduk ki; bunu öğrenince, evet ne yaparsak yapalım bu <a href=acı tarif edilemez ve dindirilemez ama hemen aile ile iletişime geçmeye çalıştık"

"><p><strong>

Telefonları topladığı yönündeki iddialara da yanıt veren Tok açıklamasını şöyle sürdürdü:

"><p>zaman burada kalmak, bu suçlamalardan kaçmak gibi bir düşüncesi olmadı onun. Ama annelik iç güdüsü, lütfen beni de anlayın.

"><p>Ben olay yerinde insanların telefonlarını da toplamadım, bunlar doğru değil. Çok çok üzgünüm. Oradaki tüm çocuklar bizim de çocuklarımız, kazada ölen kardeşimizin ailesi bizim de ailemiz. Biz dönüp doğru olanı yapacağız ve adalete <a href=teslim olacağız. Hem kendim adına hem de oğlum adına tüm kamuoyundan içtenlikle özür diliyorum"

">

Ünlü estetikçi Bülent Cihantimur ile yazar Eylem Tok'un 17 yaşındaki oğulları Timur Cihantimur'un karıştığı kazanın yankıları sürüyor.

Oğuz Murat Acı'yı hayattan koparan Timur Cihantimur, bilindiği üzere kazanın ardından annesi Eylem Tok tarafından Mısır'a kaçırıldı.

Daha sonra olaya ilişkin İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından başlatılan soruşturma çerçevesinde ise aynı gün şüpheli Eylem Tok hakkında tutuklamaya yönelik yakalama kararı çıkarıldı.

Ayrıca kırmızı bülten çıkarılması da talep edildi.

Soruşturma çerçevesinde daha sonra şüphelilerin ABD'ye kaçtıkları ortaya çıktı ve iade talebinde bulunulduğu da öğrenildi.

FENOMENLER SORUŞTURMASINDA ŞÜPHELİLERDEN BİRİ

Yaşananların ardından olaya ilişkin yeni detaylar çıkmaya devam ediyor.

Eylem Tok ve oğlu Timur Cihantimur'un kaçmasına yardım ettiği düşünülen baba Bülent Cihantimur, şimdi de tüm Türkiye'nin konuştuğu fenomenler soruşturmasından çıktı.

Kanal D'nin haberine göre Cihantimur'un, fenomenlere yönelik kara para soruşturmasının şüphelilerinden birisi olduğu belirlendi.

Cihantimur'un şüpheli olduğu dosya ise kamuoyunda 'Tayyargiller' olarak bilinen Tayyar ve Özlem Öz çiftinin davası.

'Tayyargiller' çiftine yönelik yürütülen soruşturmada 13 şüpheliden biri olan Bülent Cihantimur'a ayrıca geçtiğimiz günlerde yurt dışına çıkış yasağı da kondu.

TELEVİZYON PROGRAMI DA YAPMIŞ

Öte yandan Baba Bülent Cihantimur'un, ayrıca bir dönem TLC TV'de 'Bu Ben Miyim?' isimli bir program yaptığı da biliniyor.

Bir diğer yandan baba Cihantimur'un, çok sayıda ünlü isme popo ve kalça estetiği yaptığı öğrenildi.

 


Editor : Şerif SENCER
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TEKNOLOJİ TÜMÜ
Deadpool & Wolverine Fragmanında Maskeli Wolverine
Deadpool & Wolverine Fragmanında Maskeli Wolverine

Marvel'in en ikonik kahramanlarından olan Wolverine'in çizgi romanlardaki ikonik maskesi, bir görsel efekt uzmanı tarafından Deadpool & Wolverine fragmanına eklendi.

ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
TAKIMOPuanAV.
1Galatasaray3493+59
2Fenerbahçe3489+58
3Trabzonspor3458+15
4Başakşehir FK3452+7
5Beşiktaş3451+5
6Kasımpaşa3449-3
7Çaykur Rizespor3449-6
8Alanyaspor3448+3
9Sivasspor3448-4
10Antalyaspor33450
11Adana Demirspor3441+2
12Kayserispor3440-9
13Samsunspor3439-7
14MKE Ankaragücü3438-3
15Konyaspor3436-14
16Gaziantep FK3434-15
17Fatih Karagümrük3333-5
18Hatayspor3433-10
19Pendikspor3430-32
20İstanbulspor3416-41
ANKET TÜMÜ
Yerel Seçimlerde Hangi Partiyi Güçlü Buluyorsunuz?
NAMAZ VAKİTLERİ
Gazete Manşetleri
Yol Durumu