USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Eylem Tok 2. kez kaza yerine gitmiş! Babayla ilgili şok gerçek günler sonra ortaya çıktı

Oğuz Murat Aci’nin katili oğulları Timur Cihantimur'u yurt dışına kaçıran ünlü çiftle ilgili yeni detaylar ortaya çıktı.

Eylem Tok 2. kez kaza yerine gitmiş! Babayla ilgili şok gerçek günler sonra ortaya çıktı
11-03-2024 09:32
Google News

Oğlunu ÖZETİ| Mısır'a kaçıran yazar sessizliğini bozdu: 'Lütfen beni de anlayın'

GALERİNİN DEVAMI <p>Eyüpsultan’da çarptığı Oğuz Murat Acı’nın ölümüne <a href=neden olan oğlunu Mısır’a kaçırdığı ortaya çıkan yazar Eylem Tok sessizliğini bozdu.

"><p>Eyüpsultan'da lüks ciple emniyet şeridinde arızalanan ATV motorunu kontrol eden gruba çarpan ve Oğuz Murat Acı'nın ölümüne neden olan 17 yaşındaki sürücü T.C.'yi Mısır'a kaçırdığı ortaya çıkan annesi yazar Eylem Tok <a href=açıklama yaptı.

"><p>Tok tarafından yazılı <a href=olarak yapılan açıklamada şunları söyledi;

"><p>daha çok üzecektir ve yıpratacaktır.

"><p>Ancak oğlumun bizden habersizce o <a href=gün arabam ile dışarıya çıkmasının tüm sorumlusu benim, bunu kabul da ediyorum. Ben bir anne olarak bu durumun yaşanmaması adına gereken tüm tedbirleri almalıydım.

"><p>Ancak ne yazık ki yazılanların hepsi doğru değil, oğlum olaydan <a href=sonra kaçmadı, aksine olay yerine yardıma gelen insanlarla birlikte o da yardım etti ki ambulans ve ekipler de çağrılmıştı, ancak ben sonrasında çok korktum. Yalan söyleyemem, bir anne olarak oğlum darp edilir mi? Başına bir şey gelir mi? Diye. Ne olduğunu anlayana kadar yurt dışına çıkarmak istedim ve yurt dışına çıktıktan sonra boşanmış olduğum, oğlum Timur'un babası Bülent ile tüm yaralıların, kazazedelerin ilgilenilmesi için konuştuk.

"><p>Biz yurt dışına çıkarken bir mağdurun öldüğünü dahi bilmiyorduk ki; bunu öğrenince, evet ne yaparsak yapalım bu <a href=acı tarif edilemez ve dindirilemez ama hemen aile ile iletişime geçmeye çalıştık"

"><p><strong>

Telefonları topladığı yönündeki iddialara da yanıt veren Tok açıklamasını şöyle sürdürdü:

"><p>zaman burada kalmak, bu suçlamalardan kaçmak gibi bir düşüncesi olmadı onun. Ama annelik iç güdüsü, lütfen beni de anlayın.

"><p>Ben olay yerinde insanların telefonlarını da toplamadım, bunlar doğru değil. Çok çok üzgünüm. Oradaki tüm çocuklar bizim de çocuklarımız, kazada ölen kardeşimizin ailesi bizim de ailemiz. Biz dönüp doğru olanı yapacağız ve adalete <a href=teslim olacağız. Hem kendim adına hem de oğlum adına tüm kamuoyundan içtenlikle özür diliyorum"

">

İstanbul Eyüpsultan’da 1 Mart 2024 günü meydana gelen trafik kazasında arkadaşlarıyla ATV ile gittiği esnada arızalanması sonrası yol kenarında bekleyen Oğuz Murat Aci’ya lüks bir araç çarpmış, kaza sonrası lüks araç sürücüsü Timur Cihantimur olay yerine gelen annesi Yazar Eylem Tok ile birlikte Mısır’a kaçmıştı.

Kaza sonrası 1 kişi hayatını kaybetmiş 4 kişi de yaralanmıştı.

Yaşananların ardından Türkiye'ye döneceği yönünde açıklama yapan yazar Eylem Tok'un, bu sefer de oğluyla birlikte ABD'ye geçtiği öğrenildi.

KATİL OĞLUNU KAÇIRAN EYLEM TOK'UN ÇALIŞANI HER ŞEYİ ANLATTI

Türkiye'nin gündemine oturan kazanın yankıları sürerken olaya ilişkin yeni detaylar da gün yüzüne çıkmaya devam ediyor.

Bilindiği üzere Eylem Tok ve Timur Cihantimur'un havaalanına geçerken yanlarında bir kişinin daha olduğu belirtilmişti.

Katil oğul ve anneyi firar yolculuğunda havalimanına bırakan Eylem Tok'un çalışanı ifadesinde her şeyi tek tek anlattı.

Buna göre Eylem Tok ve çalışanı o gün yemekteydi.

Tok'un telefonu çalmasıyla birlikte ikili panik halinde restorandan ayrıldı. İkili kazanın yaşandığı yere gittiler.

"ANNESİNE SÜREKLİ 'BENİ AFFET ARAÇ PERT OLDU' DİYORDU"

Çalışan ifadesinde, "Ben araç içerisinde kaldım, Eylem hanım arabadan indi. 1-2 dakika geçmeden Timur Cihantimur'u aracın ön koltuğuna oturttu. Eylem Hanım ve 2 çocuk da arabanın arka koltuğuna oturdu. Ben de 'U' dönüşü yaparak geldiğim yoldan geri döndüm. Timur Cihantimur şoktaydı. Annesine sürekli 'Anne beni affet araç pert oldu' diyordu" dedi.

Timur Cihantimur'un yarıştığı aracın şoförü de ehliyetsizdi ve 14 yaşında olduğu ortaya çıktı.

Genç çocuk ifadesinde "Orman yolunda Timur Cihantimur beni solladı. Hızlı bir şekilde viraja girdi. Kontrolünü kaybetti su kanalına girdi. Ben hemen aracımı durdurdum. Yaklaşık 10 dakika sonra annesi bir araçla yanında bir kadınla geldi. Timur Cihantimur ile birlikte o araca bindik ve bizi götürdüler" dedi.

ANCAK SKANDALLAR BUNUNLA DA SINIRLI KALMADI...

Anne Tok, oğlunu eve bıraktı. Bir kez daha olay yerine gitti. Gidiş nedeni yaralılara yardım etmek için değil, delil karartmak içindi.

Çalışanı ifadesinin devamında "Evlerine gidince Eylem hanım bana, 'Biz şoför ile kaza yerine gidip kontrol edeceğiz' dedi. Bir süre sonra baba Bülent Cihantimur, Eylem Tok ve şoförleri eve geldi. Benim dışarıda beklememi istediler" diye konuştu.

Kanal D Haber'in haberine göre Eylem Tok ve Bülent Cihantimur bir süre konuştuktan sonra evden çıkan çiftin ve "Timur Cihantimur iyi değil doktora götürmemiz gerekiyor" dediği aktarıldı.

BABA ÖNDEKİ ARAÇTAYDI: YOLDAYKEN ARABANIN ŞARJI BİTTİ SİZ DEVAM EDİN DEDİ

Diğer yandan Eylem Tok, Oğuz Murat Aci'yi hayattan koparan oğlu Timur Cihantimur'u yurt dışına kaçırırken, babanın da öndeki araçta olduğu ortaya çıktı.

Eylem Tok'un çalışanı "Eylem Hanım benim arabamdaydı. Bülent Bey kendi arabasıyla geliyordu. Yoldayken Bülent Bey sağa çekip durdu, yanımıza gelip 'Arabanın şarjı bitti, siz devam edin" dedi.

Eylem Hanım sonrasında bana 'Havaalanına doğru git' demesi üzerine havaalanı yoluna girdim" diye konuştu.

 


Editor : Şerif SENCER
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TEKNOLOJİ TÜMÜ
Bu Hafta En Çok Satan 10 Teknolojik Ürün
Bu Hafta En Çok Satan 10 Teknolojik Ürün

Bu hafta Hepsiburada ve Amazon'da en çok tercih edilen, bolca satın alınan 10 teknolojik ürünü sizin için listeledik.

ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
TAKIMOPuanAV.
1Galatasaray3493+59
2Fenerbahçe3489+58
3Trabzonspor3355+13
4Başakşehir FK3452+7
5Beşiktaş3451+5
6Kasımpaşa3449-3
7Alanyaspor3448+3
8Sivasspor3448-4
9Çaykur Rizespor3348-6
10Antalyaspor33450
11Adana Demirspor3441+2
12Kayserispor3440-9
13Samsunspor3439-7
14MKE Ankaragücü3337-3
15Konyaspor3436-14
16Gaziantep FK3334-13
17Fatih Karagümrük3333-5
18Hatayspor3433-10
19Pendikspor3430-32
20İstanbulspor3416-41
ANKET TÜMÜ
Yerel Seçimlerde Hangi Partiyi Güçlü Buluyorsunuz?
NAMAZ VAKİTLERİ
Gazete Manşetleri
Yol Durumu