USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Eski Beşiktaşlı Manuel Fernandes, İran ekibi Sepahan ile sözleşme imzalayacak

Eski Beşiktaşlı Manuel Fernandes'in İran ekibi Sepahan ile anlaştığı, bir yıllık sözleşme imzalayacağı duyuruldu. Portekizli futbolcunun transferin resmileşmesinin ardından yeni takımıyla Türkiye'ye geleceği belirtildi.

Eski Beşiktaşlı Manuel Fernandes, İran ekibi Sepahan ile sözleşme imzalayacak
22-07-2022 16:45
Google News

Bir ÖZETİ| süredir kulüpsüz olan Beşiktaş'ın eski futbolcularından Manuel Fernandes'in yeni adresi belli oldu. Geçtiğimiz sezon Kayserispor forması da giyen 36 yaşındaki orta saha oyuncusu, sonrasında Yunanistan'ın Apollon Smyrnis ekibinin yolunu tutmuştu.

İran ve Portekiz basınında yer alan haberlere göre, tecrübeli oyuncu Sepahan takımıyla anlaştı ve bir yıllık sözleşmeye imza atacak.

TÜRKİYE'YE GELECEK

İsfahan temsilcisinin teknik direktörlüğünü yapan, bir dönem Antalyaspor'da da görev alan Jose Morais'in, vatandaşı Fernandes ile iyi ilişkilerinin bu transferde önemli rol oynadığı belirtildi.

Kocaeli'de kamp yapmakta olan ve çalışmalarını burada sürdüren İran takımına imza attıktan sonra, Manuel Fernandes'in de buradaki antrenmanlara katılacağı belirtildi.



www.idrak34.com
Editor : Şerif SENCER
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TEKNOLOJİ TÜMÜ
Togg kullanıcıları beğendi! D-Smart Go kullanımı tavan yaptı
Togg kullanıcıları beğendi! D-Smart Go kullanımı tavan yaptı

Togg, yerli yayın platformu D-Smart GO ile iş birliği yaparak kullanıcılarına oldukça beğenilen bir deneyim sunmaya başladı

ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
Yerel Seçimlerde Hangi Partiyi Güçlü Buluyorsunuz?
NAMAZ VAKİTLERİ
Gazete Manşetleri
Yol Durumu