USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Politika

Erdoğan'dan NATO resti: Böyle devam ederseniz onaylamayız

Haber 7 - Cumhurbaşkanı Erdoğan, TRT Özel yayınında aralarında Kanal7 Ankara Temsilcisi Mehmet Acet'in de bulunduğu gazetecilerin sorularını yanıtlıyor.

Erdoğan'dan NATO resti: Böyle devam ederseniz onaylamayız
25-07-2022 22:12
Google News
Cumhurbaşkanı ÖZETİ| Erdoğan, Tahıl Koridoru Anlaşması ile birlikte gıdada fiyatların düşeceğini söyledi. Erdoğan, İsveç ve Finlandiya'yı bir kez daha uyardı. 'Böyle devam ederseniz onaylamayız' dedi. Erdoğan, teröre destek veren diğer ülkelere de tepki gösterdi, Macron'la aralarında geçen diyaloğu anlattı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, TRT Özel yayınında aralarında Kanal7 Ankara Temsilcisi Mehmet Acet'in de bulunduğu gazetecilerin sorularını yanıtlıyor.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklamalarından satır başları şu şekilde:

TAHIL KORİDORU ANLAŞMASI

Bu konuda uzun süredir aralıksız şekilde yoğun temas ve müzakereler yürüttük. Neticede Ukrayna tahılının Karadeniz üzerinden dünya piyasalarına güvenli şekilde ihracatına yönelik mutabakatın İstanbul'da imzalanmasını sağladık. Planın başarılı şekilde uygulanmasıyla vahim boyutlara ulaşmakta olan küresel gıda krizinin etkileri hafiflemeye başlayacak.

Fiyatlardaki düşüş devam edecek. En az gelişmiş ülkelerin üzerindeki baskı azalacak. Ortaya çıkacak kıtlıklar peşinen engellenecek.