USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Politika

Erdoğan balkon konuşması yaptı: Birinci turda biteceğine inanıyoruz

Son dakika haberi: Cumhurbaşkanı Erdoğan, AK Parti Genel Merkezi önünde balkon konuşması yaptı. Erdoğan, 'Biz, yüzde 50'nin üzerinde bir oy oranıyla bu turu bitireceğimize inanıyoruz' dedi.

Erdoğan balkon konuşması yaptı: Birinci turda biteceğine inanıyoruz
15-05-2023 02:38
Google News

Cumhurbaşkanı ÖZETİ| Erdoğan Ankara'da

GALERİNİN DEVAMI <p>Cumhurbaşkanı ve <a href=AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, Üsküdar Kısıklı'daki konutuna gelmişti. çıkışında kendisine sevgi gösterisinde bulunan vatandaşları selamladı.

"><p>Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı coşkulu kalabalık karşıladı.</p><p>Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kısıklı'daki konutundan ayrıldığı <a href=sırada sevgi seli oluşturan vatandaşları selamladı.

"><p>Erdoğan, vatandaşlarla selamlaşmasının ardından Ankara'ya hareket etti.</p><p>Cumhurbaşkanı Erdoğan, Ankara'ya geldi. Erdoğan vatandaşları selamladı.</p>

Son dakika haberi: Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti Genel Merkezi önünde balkon konuşması yaptı. Erdoğan'ın açıklamalarından öne çıkanlar şöyle

"Birileri mutfakta, biz balkondayız. Ülkemiz 14 Mayıs'la birlikte bir demokrasi şölenini daha alnının akıyla tamamlamıştır. Henüz kesin sonuçlar belli olmamakla beraber açık ara önde bulunuyoruz.

Hem yurt içi oyların gayriresmi sonuçlarının belli olmasının hem yurt dışı oylarının sayımının biraz daha vakit alacağı anlaşılıyor. Biz, fersah fersah geride olduklarını kendilerinin de bildikleri bir tabloyu öndeyiz diye anlatarak milleti muhtemelen son kez kandırmaya çalışanlar gibi değiliz. Biz, milletimize karış hep harbi ve hasbi olduk. Bugün de seçimde açık ara önde olduğumuzu biliyor ancak, sonucun tam anlamıyla ne şekilde tecelli ettiği henüz resmen önümüze gelmediği için milli iradenin tezahürünü bekliyoruz.