USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Enkazdan 55 saat sonra elindeki muhabbet kuşuyla kurtarıldı

Kahramanmaraş'ta 13 yaşındaki çocuk, enkazdan 55 saat sonra kurtarıldı. Enkazın altında elindeki muhabbet kuşu ile kurtarılmayı beklediği görüldü.

Enkazdan 55 saat sonra elindeki muhabbet kuşuyla kurtarıldı
08-02-2023 15:48
Google News

AA'nın ÖZETİ| aktardığı habere göre, apartmanın enkazından ses gelmesi üzerine, arama kurtarma ekipleri çalışma başlattı.

Yaklaşık üç saatlik çalışmanın ardından ulaşılan 13 yaşındaki Berat Sarı'nın elinde bir muhabbet kuşu tuttuğu görüldü. Hipotermi tehlikesine karşı özel örtülere sarılan Berat Sarı, ambulansa götürüldüğü sırada teyzesi Döndü Öztürk'ü görünce sağlık ekiplerinden durmalarını istedi ve muhabbet kuşunu, yanına çağırdığı teyzesine verdi.

Berat Sarı, hastaneye kaldırılırken teyze Öztürk, yeğeninden aldığı kuşun bakımını üstlendi. Çevreden bulduğu ekmekten yedirdi, şişe kapağından su içirdi. teyze Öztürk, zaman zaman sevinç gözyaşları döktü. 

Arama kurtarma çalışmalarına Azerbeycan ve Dubai'den gelen ekipler de destek verdi.


Editor : Şerif SENCER
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TEKNOLOJİ TÜMÜ
Uygun Fiyatlı 10 Dizüstü Bilgisayar Önerisi
Uygun Fiyatlı 10 Dizüstü Bilgisayar Önerisi

Günümüz teknolojisinde günlük işlerimizi yapabilmek için olmazsa olmaz diyebileceğimiz teknolojik ürünlerden biri olan dizüstü bilgisayarlar her yaştan insanın ihtiyacı konumunda. İster iş hayatı olsun ister okul veya eğlence amaçlı olsun bu dizüstü bilgisayarları yanımızda

ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
Yerel Seçimlerde Hangi Partiyi Güçlü Buluyorsunuz?
NAMAZ VAKİTLERİ
Gazete Manşetleri
Yol Durumu