USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Teknoloji

En Uzun Hikâyeye Sahip 10 Oyun - Webtekno

Oyunlar, sundukları birbirinden etkileyici maceralar ve yolculuklar ile bizlere gerçek dünyadaki sıkıntılarımızI unutturmayı başarıyor ve heyecan dolu bir serüvene yelken açmamızı sağlıyorlar. Bizler de tam da bu tarzda birbirinden uzun deneyimler sunan 10 hikâyeli oyuna göz ataca

En Uzun Hikâyeye Sahip 10 Oyun - Webtekno
23-07-2023 12:38
Google News

Uzun ÖZETİ| oynanış süresine sahip bir oyun dendiğinde, listemizde ilk olarak açık dünya ve rol yapma oyunları beliriyor. Bu oyunlar, sundukları birbirinden etkileyici karakterler ve hikâyeler ile bizleri kendisine bağlamayı başarıyor ve upuzun sürükleyici dünyalara doğru yola çıkmamızı sağlıyorlar.

Biz de uzun saatler boyunca farklı dünyalar ve farklı hikâyeler keşfedeceğiniz 10 oyun seçtik. Bunu yaparken de güncel oyunları konu almak istedik. Eğer siz de uzun ve keyifli bir oyun arayışındaysanız, listedeki oyunlara bir şans vermenizi tavsiye ederiz.

Birbirinden uzun hikâyelere sahip 10 oyunAssassin’s Creed OdysseyAssassin’s Creed ValhallaDragon Age: InquisitionElden RingPersona 5 RoyalRed Dead Redemption 2SkyrimThe Witcher 3: Wild HuntThe Legend of Zelda: Breath of the WildYakuza: Like a DragonAntik Yunan’ın şahane manzaraları içerisinde kaybolacağınız ve mitolojik bir maceranın dibine vuracağınız Assassin’s Creed Odyssey, şüphesiz ki konu aldığı dönemin en iyi oyunlarından.