USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Teknoloji

En İyi La La Land Benzeri Filmler

Son yılların en beğenilen müzikal yapımlarından bir tanesi olan La La Land, Oscar tarihinde en çok adaylık alan film olmakla kalmadı aynı zamanda pek çok organizasyon tarafından da sayısız ödüle layık görüldü. Eğer La La Band filmini sevdiyseniz en az aynı keyifle izleyebilece?

En İyi La La Land Benzeri Filmler
19-05-2023 16:58
Google News

2016 ÖZETİ| yılında vizyona giren müzikal türündeki La La Land kelimenin tam anlamıyla ortalığı yıktı geçti desek yanlış olmaz çünkü tam 14 dalda Oscar adayı oldu ve bunların 6 tanesini kazandı. Altın Küre ve BAFTA gibi pek çok önemli organizasyon tarafından da sayısız ödüle layık görülen La La Land, Hollywood dünyasında unutulan müzikal türünü yeniden canlandırdı. 

La La Land filmindeki karakterlerimizden Mia oyunculuk hayalinin peşinde koşarken Sebastian müzik dünyasına girmeye çalışmaktadır. İkilinin karşılaşması sonrası aralarında başlayan aşk ise izleyenleri sanat dolu bir hikayenin içine dahil ediyor. Yahu ben bayıldım bu filme diyorsanız La La Land benzeri filmleri de en az aynı keyifle izleyebileceğinizden eminiz. 

la la land

En iyi La La Land benzeri filmler:

The Band WagonInside Llewyn DavisThe Greatest ShowmanRebel Without a CauseWest Side StoryMoulin Rouge!The Umbrellas of CherbourgThe ArtistSingin' in the RainWhiplash

Karanlıkta parlamaya çalışan bir yıldız: The Band Wagon