USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Teknoloji

En İyi 9 Ses Değiştirme Programı - Webtekno

Oyun oynarken veya yayın yaparken kullanabileceğiniz ambiyans güçlendirici ses değiştirme programları olduğunu biliyor muydunuz? Gelin ses değiştirme programlarının ne olduğuna ve en iyi ses değiştirme programlarına birlikte bakalım.

En İyi 9 Ses Değiştirme Programı - Webtekno
27-10-2023 12:07
Google News

Bilmem ÖZETİ| hatırlar mısınız, bir dönem hepimizin telefonunda 'Talking Tom' diye bir uygulama vardı. Tom isimli bir kedi, sizin söylediklerinizi sesinizi değiştirerek tekrarlıyordu hani... İşte aslında Talking Tom, en basit haliyle bir ses değiştirme programıydı; ancak sesinizi dilediğiniz gibi ve çok daha fazla seçenekle değiştirebileceğiniz pek çok gelişmiş ses değiştirme programı da mevcut.  

Size hangisinin uyduğuna bağlı olarak sesinizi simultane bir şekilde değiştiren veya önce sesinizi kaydedip daha sonra değiştirebileceğiniz ses değiştirme programları vardır. Biz de bu yazımızda bu uygulamalardan en iyi 9’unu sizler için derledik. 

Ses değiştirme programları nedir ve ne işe yarar? 

Ses değiştirme

Sesiniz üzerinde istediğiniz gibi oynama yapabilmenize olanak sağlayan ses değiştirme programları; uzaylı seslerinden robotik ve çizgi film seslerine kadar birçok seçeneğe sahiptir ve sesinizin ton, frekans ve yükseklik gibi yönleriyle oynamanıza da imkan sağlayarak manuel bir şekilde sesinizi değiştirmenize de yardımcı olur.  

Ses değiştirme programlarını arkadaşlarınıza ve ailenize ufak bir şaka yapmak için kullanabileceğiniz gibi oyun oynarken de kullanıp oynadığınız karaktere kendiniz daha yakın hissedebilir ve daha çok moda girebilirsiniz. Mesela, diyelim ki oyunda bir komutanı canlandırıyorsunuz. O halde sıradan bir ses yerine daha baskın ve otoriter bir ses kullanmak karaktere girmenize yardımcı olabilir. Oyun tecrübenize eğlence katması ise cabası. 

En iyi ses değiştirme programları:

Morph VOX Pro Voicemod Vocal Voice Changer Clownfish  All-in-One Voice Changer Adobe Audition Voive Changer Plus  Accusonus AV Voice Changer 

Arka plandaki sesleri silme özelliği ile: MorphVOX Pro 

MorphVOX Pro

Geliştirici: Screaming Bee LLC

Morph VOX Pro’nun mükemmel teknolojisi sayesinde sesiniz üzerinde gürültü engelleme, gelişmiş ses kalitesi ve üstün ses öğrenme gibi çeşitli modifikasyonlar yapabilirsiniz. Morph VOX Pro’nun size sunduğu başlıca hizmetler ise şunlardır :

Birkaç ücretsiz ses paketi: 

Hali hazırda var olan sesleri ister kendi sesinizle isterseniz de başka bir sesle kombinleyebilirsiniz. 

Arka plan ses efektleri: 

Arka plandaki sesleri istediğiniz gibi değiştirebilirsiniz. Örneğin; arka plana biraz korna sesi ekleyerek arkadaşlarınızı sanki trafikte sıkışmışsınız gibi kandırabilirsiniz. 

Kusursuz ses değiştirme algoritması: 

Bu ses değiştirme programı, çevrenizdeki bütün sesleri susturan ultra sessiz arka plan ses silme özelliği sayesinde kendi sesiniz dışında hiçbir sesin duyulmamasını sağlar. 

Çevirim içi oyun optimizasyonu: 

Sesiniz tıpkı oyunda canlandırdığınız karakter gibi çıkar. Heybetli bir devi ya da huysuz bir cüceyi mi oynamak istediğiniz ise size kalmış. 

Auto-tune desteği de sunan: Voicemod 

Voicemod

Geliştirici: Voicemod S.L

En iyi ses değiştirme programlarından biri olan Voicemod sayesinde Discord, Skype, TeamSpeak gibi birçok uygulama ve Fortnite, Among Us, Minecraft, CS: Go, Valorant, LoL gibi daha pek çok oyunda eşzamanlı bir şekilde sesinizi değiştirebilirsiniz. Auto-tune yardımıyla sesinizi bir şarkıcının sesine benzeterek oyun ve sohbet tecrübenizi çok daha eğlenceli bir hale getirebilirsiniz. 

Ayrıca Soundboard, özel ses efektlerini doğru anda doğru yere eklemenizi sağlar. Var olan efektlerden seçebilir ya da kendi ses dosyanızı ekleyebilirsiniz. Dahası, Voicelabs’i kullanarak kendi özel ses filtrelerinizi bile yaratabilirsiniz. 

Gelişmiş ve kullanımı kolay bir ses değiştirme programı olan Voicemod’la bir kadın ya da bir erkek gibi konuşabilir, robot sesleri çıkarabilir ya da dilediğiniz başka herhangi bir şey olabilirsiniz. Voicemod’u harika yapan bir diğer özellik ise Audacity, Twitch, Elgato Stream DEck, Omegle gibi sitelerle son derece uyumlu olmasıdır. 


Editor : Şerif SENCER
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TEKNOLOJİ TÜMÜ
Timsahların Ağzı Neden Sürekli Açık Durur?
Timsahların Ağzı Neden Sürekli Açık Durur?

Timsahların ağzının açık bir şekilde durduğunu çoğu zaman belgesellerde görmüşüzdür. Peki bu davranışın sebebi ne?

ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
TAKIMOPuanAV.
1Galatasaray3493+59
2Fenerbahçe3489+58
3Trabzonspor3558+13
4Beşiktaş3554+6
5Başakşehir FK3452+7
6Alanyaspor3549+3
7Kasımpaşa3449-3
8Çaykur Rizespor3549-7
9Sivasspor3448-4
10Antalyaspor3445-3
11Adana Demirspor3544+3
12Samsunspor3542-5
13Kayserispor3541-9
14MKE Ankaragücü3539-3
15Fatih Karagümrük3537-2
16Konyaspor3436-14
17Gaziantep FK3434-15
18Hatayspor3433-10
19Pendikspor3430-32
20İstanbulspor3516-42
ANKET TÜMÜ
Yerel Seçimlerde Hangi Partiyi Güçlü Buluyorsunuz?
NAMAZ VAKİTLERİ
Gazete Manşetleri
Yol Durumu