USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Teknoloji

Elon Musk'ı Dünyanın En Zengin İnsanı Yapan Takıntısı - Webtekno

Elon Musk’ı Tesla ya da SpaceX şirketlerinin başarıları ya da Twitter’ı aldıktan sonra attığı adımları ile tanımış olabilirsiniz. Eğer öyleyse kendisinin X harfine olan takıntısını öğrenince fazlasıyla şaşıracaksınız.

Elon Musk'ı Dünyanın En Zengin İnsanı Yapan Takıntısı - Webtekno
24-07-2023 18:13
Google News

Dünyanın ÖZETİ| en değerli otomobil şirketi, dünyanın ilk özel uzay taşımacılığı firması ve dünyanın en tartışmalı sosyal medya platformu artık aynı kişiye ait. 2022 yılında Twitter’ı 46 milyar dolara satın alan Elon Musk, "ifade özgürlüğü" diye diye başımızın etini yediği bir dönemin ardından şirketi her tuşa basarak yönetmeye başladı. 

Aldığı ani ve açıklanması güç kararlar, aslında Musk’ı daha önce tanımış olanlar için çok da şaşırtıcı değildi. 2018’de Tayland’daki bir mağarada mahsur kalan çocukları kurtaracak dalgıçlara SpaceX’in ürettiği bir oksijen tüpünü vermeyi teklif eden Musk, mantıklı bir nedenle bu teklifi reddeden dalgıca “pedofili” diyecek kadar ileri gittiğinde; anlaşıldı ki hiç de normal bir milyarder değildi. Bu tip davranış ve tutumlarının sayısı, zamanla tıpkı servetindeki dolar sayısı kadar arttı. Ancak kendisinin X harfine olan takıntısı hiç değişmedi.

Başlamadan önce, Elon Musk'ın öyküsünü -kurduğu tüm şirketler üzerinden- izleyebilirsiniz: