USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Elon Musk bizzat paylaştı! İşte Twitter'ın yeni CEO'su

Twitter CEO'su Elon Musk, şirketin CEO'sunun Linda Yaccarino olduğunu duyurdu. Kendisi ürün tasarımı ve yeni teknolojiye odaklanırken Yaccarino'nun da iş operasyonlarını yürüteceğini belirten Musk, "Bu platformu her şey uygulaması olan 'X'e dönüştürmek için Linda ile çalı

Elon Musk bizzat paylaştı! İşte Twitter'ın yeni CEO'su
13-05-2023 08:53
Google News

ÖZETİ| Twitter CEO'su Elon Musk, dün yaptığı bir paylaşımla şirketin yeni CEO'sunu takipçileri ile paylaştı. Linda Yaccarino'nun yeni Twitter CEO'su olduğunu belirten Musk, heyecanlı olduğunu da sözlerine ekledi.

"DÖRT GÖZLE BEKLİYORUM"Kendisi ürün tasarımı ve yeni teknolojiye odaklanırken Yaccarino'nun da iş operasyonlarını yürüteceğini belirten Musk, "Bu platformu her şey uygulaması olan 'X'e dönüştürmek için Linda ile çalışmayı dört gözle bekliyorum." ifadesini kullandı.

Elon Musk bizzat paylaştı! İşte Twitter'ın yeni CEO'su

KÜRESEL REKLAMCILIK ŞEFİYDİNBCUniversal, bugün yaptığı açıklamada, Yaccarino'nun küresel reklamcılık şefi görevinden ayrıldığını duyurmuştu. Yaccarino, Dünya Ekonomik Forumu'nda (WEF) Çalışmanın Geleceği Görev Gücü'nün başkanı olarak görev yapıyor.

HABERİ ÖNCEDEN VERMİŞTİMusk, önceki gün sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, Twitter için yeni bir CEO'yu işe aldığını ve yeni CEO'nun yaklaşık 6 hafta içinde görevine başlayacağını açıklamıştı. Yeni CEO'nun ardından şirketteki görevinin ne olacağına da değinen Musk, kendi rolünün Yönetim Kurulu Başkanı ve Teknolojiden Sorumlu Başkan (CTO) olacağını, ürün, yazılım ve hizmetleri denetleyeceğini belirtmişti.

Elon Musk bizzat paylaştı! İşte Twitter'ın yeni CEO'su

Gözde Nur Bayar Gözde Nur Bayar Gündem Editörü Haberler.com - Dünya
Editor : Şerif SENCER
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TEKNOLOJİ TÜMÜ
Scarlett Johansson'dan ChatGPT'nin Sesiyle İlgili Açıklama
Scarlett Johansson'dan ChatGPT'nin Sesiyle İlgili Açıklama

Scarlett Johansson, ChatGPT'deki "Sky" sesinin kendisine ait olduğunu ileri sürdü. Dünyaca ünlü oyuncu, yasal işlem başlatabileceğini ifade etti.

ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
Yerel Seçimlerde Hangi Partiyi Güçlü Buluyorsunuz?
NAMAZ VAKİTLERİ
Gazete Manşetleri
Yol Durumu