USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Teknoloji

Elektrikli otomobil almayı düşünenler dikkat! İki defa düşünün

SDN Kurucusu ve içerik üreticisi Hakkı Alkan, yarın yani 19 Nisan sabahında Türkiye otomotiv piyasası için önemli bir gelişmeyi duyurdu.

Elektrikli otomobil almayı düşünenler dikkat! İki defa düşünün
18-04-2024 20:08
Google News

Son ÖZETİ| yıllarda Türkiye otomotiv pazarı, hem yerli hem de global markaların rekabeti ile büyük bir dönüşüm içerisinde. Özellikle Togg gibi yerli üreticiler, bu rekabete ivme kattı. Son gelişmelere göre önümüzdeki saatlerde ülkemizin otomotiv pazarını sarsacak bir haber gelecek. İşte ayrıntılar…

Türkiye otomotiv piyasası sarsılacak!

SDN Kurucusu ve içerik üreticisi Hakkı Alkan, yarın yani 19 Nisan sabahında gerçekleşecek önemli bir gelişmeyi duyurdu. Bu gelişmenin mevcut listeleri dahi değiştirebilecek kadar önemli olacağını ifade eden Alkan, büyük bir merak uyandırdı.

Paylaşacağım güzel haber, Türkiye’nin otomotiv piyasasını sarsacak türden. Listeler değişebilir. Saatlerin geçmesi için sabırsızlanıyorum ???????? https://t.co/2qosmbtVDS

— Hakkı Alkan (@hakki_alkan) April 18, 2024

Bu paylaşım, özellikle elektrikli otomobil satın almayı düşünenleri heyecanlandırdı. Tabii çeşitli tahminlerin yapılmasına da sebep oldu. Buna göre bazı kullanıcılar, yerli elektrikli araç üreticisi Togg‘un yeni bir model duyuracağını öne sürerken, Çinli otomobil üreticisi Chery'den önemli bir tanıtım beklentisi içinde olan kullanıcılar da var. Ayrıca bazı kullanıcılar ise ÖTV indirimi olacağı yönünde tahminlerde bulundular.

Togg'dan uygun fiyatlı Togg T8X! Tanıtım tarihi açıklandı

Togg'dan uygun fiyatlı Togg T8X! Tanıtım tarihi açıklandı

Togg CEO'su Gürcan Karakaş, uygun fiyatlı B-SUV modeli Togg T8X için tanıtım tarihi açıklaması yaptı. Peki Togg T8X ne zaman?

Türkiye'nin otomotiv piyasasını sarsacak bu gelişmenin ne olduğunu yarın öğreneceğiz. Peki siz bu konu hakkında neler düşünüyorsunuz? Görüşlerinizi aşağıdaki Yorumlar kısmından bizimle paylaşabilirsiniz.


Editor : Şerif SENCER
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TEKNOLOJİ TÜMÜ
Bazı Dondurulmuş Yiyecekler Neden Tazesinden Daha İyidir?
Bazı Dondurulmuş Yiyecekler Neden Tazesinden Daha İyidir?

Dondurulmuş yiyecekler, son zamanlarda hayatımızın bir parçası hâline geldi. E kabul edelim ki bu yiyecekler, pratiklik açısından oldukça kullanışlı ancak nasıl bazen tazesinden bile daha iyi olabiliyorlar?

ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
Yerel Seçimlerde Hangi Partiyi Güçlü Buluyorsunuz?
NAMAZ VAKİTLERİ
Gazete Manşetleri
Yol Durumu