USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Teknoloji

Dünyaca Ünlü Markaların Hafızalara Kazınan 1 Nisan Şakaları

1 Nisan Şaka Günü olması nedeniyle dev şirketlerin hazırladıkları birbirinden ilginç 1 Nisan şakalarını sizler için derledik.

Dünyaca Ünlü Markaların Hafızalara Kazınan 1 Nisan Şakaları
01-04-2024 16:18
Google News

Bugün ÖZETİ| 1 Nisan Şaka Günü. Hâl böyle olunca insanlar, sevdiklerine çeşitli şakalar yapabiliyorlar. Hatta sadece bireyler değil, dünyaca ünlü dev firmalar da 1 Nisan'a özel şakalar yapabiliyorlar. 

Bu içeriğimizde, teknoloji dünyasının 1 Nisan için hazırladığı eğlenceli şakalardan bahsedeceğiz. Dilerseniz lafı daha fazla uzatmadan eğlenmeye başlayalım.

Teknolojiyle ilgili firmaların 1 Nisan şakaları:

Elon Musk'ın Tesla'nın iflasını duyurması

Elon Musk, 1 Nisan şakası olarak tüm dünyayı şok eden bir paylaşım yapmıştı. Milyarder iş insanı, 2018 yılında yaptığı paylaşımda, Tesla'nın her şeye rağmen iflas ettiğini söylemişti. Elbette böyle bir şey yoktu ancak bazı takipçiler, buna inanmayı tercih etmişlerdi.

Tesla Cybertruck'ın bir türlü çarpamadığı çarpışma testi

Elektrikli otomobil sektörünün bir numarası olarak görülen Tesla, geçtiğimiz yıl ilginç bir paylaşım yaptı. Bu paylaşımda, Cybertruck'ın çarpışma testi olduğuna dair bir video yer alıyordu. Ancak söz konusu çarpışma, bir türlü gerçekleşmedi.

Volkswagen'in, ismini "Voltswagen" olarak değiştirmesi

Voltswagen

Alman otomobil devi Volkswagen, 2021 yılında çok ilginç bir 1 Nisan şakası yaptı. Bir basın bülteni yayımlayan şirket, elektrikli otomobillere vurgu yapmak amacıyla ismini değiştireceğini, "Voltswagen" yapacağını söyledi. Bu durum, ilk aşamada pek çok kişinin inandığı bir şeydi ancak gerçek, sonradan ortaya çıktı.

OnePlus Warp Car