USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Spor

Dünya yıldızı Firmino, Süper Lig'e geliyor

Galatasaray, Roberto Firmino transferi için kolları sıvadı. Sarı-Kırmızılılar, bonservisi olmayan Brezilyalı yıldız için tüm şartlarını zorlayacak. Firmino'nun Galatasaray'ın ilgisinden memnun olduğu öğrenildi.

Dünya yıldızı Firmino, Süper Lig'e geliyor
04-05-2023 23:27
Google News
Galatasaray, ÖZETİ| Roberto Firmino transferi için kolları sıvadı. Sarı-Kırmızılılar, bonservisi olmayan Brezilyalı yıldız için tüm şartlarını zorlayacak. Firmino'nun Galatasaray'ın ilgisinden memnun olduğu öğrenildi.Abone ol

Bu sezon yaptığı transferlerle taraftarını mest eden Galatasaray, aynı politikasını önümüzdeki sezon da sürdürecek. İspanyol basınından Fichajes'in haberine göre; Galatasaray, Firmino'yu kadrosuna katmak için uğraşıyor.

Sezon sonunda Liverpool'dan ayrılacak olan Firmino, Galatasaray'ın ilgisinden memnun. Pek çok teklif alan 31 yaşındaki futbolcunun borservisinin olmaması kulüplerin iştahını kabarttı.

Brezilyalı forvetin ücreti Galatasaray'a göre yüksek kalıyor. Ancak Cim-Bom, önümüzdeki sezon ayrılacak futbolcularla birlikte açılacak boşlukları nokta atışı isimlerle tamamlamak istiyor.

KLOPP DA TUTAMADI

Alman teknik direktör Jürgen Klopp, Firmino'nu takımda tutma konusunda başarılı olamadıklarını söylemişti. Brezilyalı futbolcu bu sezon Premier Lig'de 23 karşılaşmada 9 gol atıp 4 asist üretti.


Editor : Şerif SENCER
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TEKNOLOJİ TÜMÜ
Pilotlar Uçuş Sırasında G Kuvvetine Nasıl Dayanıyorlar?
Pilotlar Uçuş Sırasında G Kuvvetine Nasıl Dayanıyorlar?

Herhangi bir uçuş sırasında pilotların yaşayabileceği en zorlu deneyimlerden biri, şüphesiz ki g kuvvetine maruz kalmaktır. Peki, g kuvveti tam olarak nedir, pilotlar neden bayılıyorlar ve bayıldıklarında ne oluyor?

ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
Yerel Seçimlerde Hangi Partiyi Güçlü Buluyorsunuz?
NAMAZ VAKİTLERİ
Gazete Manşetleri
Yol Durumu